Audi 80 Avant Quattro (RS2 Replica) 1.9 PD 250 hp 451 nm
nie wiem jak to sie rozniosło bo praktycznie nikt o tym nie wieFranoF1 pisze:...słyszałem plotki, że auto ma jechać do Rogala na strojenie, prwada?
Frano jak zwykle czujny
a tak na poważnie to juz nie czekam na tel od Daniela z TTC bo chyba ich to przerosło dlatego pojade do stolicy i mysle że Rogal mi to wystroi
[ Dodano: 2008-08-12, 22:01 ]
gril juz niedłógo pójdzie na allegro jak pojade zestroic do W-wy audi to podrodze odwiedze niedzwiadka i tam pare gracików przybędzie m.in tapicera ori RS2 :lol:AUDI_A6 pisze:wsadź grill serię będzie o niebo lepiej
[ Dodano: 2008-08-12, 22:03 ]
dzieki za miłe komentarze .......... pozdrwiam niebawem cos sie zmieni
-
- Forum Audi 80
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Jedyne co moge teraz powiedziec to ze auto zmieniło sie bardzo pozytywnie od tego co widziałem w pierszych fotach, co bym widział jeszcze: napewno xenonik to az sie prosi, gril to juz sam wiesz, zapinki z maski jakos mi sie nie podobaja ale grunt ze Tobie leza, no i oczywiscie trzymam kciuki zeby było jak najwiecej powera <ok> Gratulacje za włozona prace, serce i $$$ Zazdroszcze napedu i silnka
-
- Forum Audi 80
nie lubie diesli, hm... ale fure masz piękną:). Fellunek skromny z wyglądu ale daje do myślenia i urok swoj ma. Napęd mmm... jedyny słuszny. Powiem ci szczeze ze jesli to bedzie jeździło jak cyferki zamiezone pokazują, to poprostu lodzio miodzio... i życze ci tego z całego serca... i oby zeby nie kopciło jak jelcz...
-
- Forum Audi 80