[89 coupe quattro NG] Zbiorniczek wyrównawczy
[89 coupe quattro NG] Zbiorniczek wyrównawczy
urwala mi sie koncowka co sie podpina ten cienki wężyk do zbiorniczka wyrównawczego chłodnicy na razie zasilikonowalem i jest ok, ale przed zima bede wymienial płyn w chłodnicy więc chciałbym usunąć całkowicie tą usterke i moje pytanie jest nastepujace:
gdzie najlepiej kupic taki zbiorniczek, zmówic w jakims sklepie czy przez alledrogo :?:
na alledrogo ceny wachaja sie od 55pln do 70pln (mówimy oczywiscie o nówkach) czym sie kierowac w zakupie :?: firma :?:
gdzie najlepiej kupic taki zbiorniczek, zmówic w jakims sklepie czy przez alledrogo :?:
na alledrogo ceny wachaja sie od 55pln do 70pln (mówimy oczywiscie o nówkach) czym sie kierowac w zakupie :?: firma :?:
Nie jestem pewna czy to są ceny nowym zbiorniczków... Ale używany jak najbardziej można nabyć, najlepiej od kogoś uczciwego (forum;). Sama kupiłam używany (po uprzednim dokładnym sprawdzeniu- autogiełda). Mój używany kosztował 50 (!!!) i tak kształtują się ceny.topgear68 pisze:ceny wachaja sie od 55pln do 70pln (mówimy oczywiscie o nówkach)
Pozdrawiam
http://www.allegro.pl/item406286129_zbi ... upers.html
nie nowy :?:
na allegro stanu uzywanego nie sprawdze, a na gielde to juz mam dość jezdzic, więc idealnie byłoby kupic nowy ale markowy (jeżeli takowe wogóle istnieją :?: )
nie nowy :?:
na allegro stanu uzywanego nie sprawdze, a na gielde to juz mam dość jezdzic, więc idealnie byłoby kupic nowy ale markowy (jeżeli takowe wogóle istnieją :?: )
Ogólnie to musi być oryg (wg mnie- wolę używkę oryginalną niż jakieś quano ze sklepu bliżej nieokreślonej firmy). Poszukaj w autogiełdzie (w gazecie) w częściach,kto sprzedaje części z całej rozebranej Audi (pasuje od każdej 80 B3, byle nie 2.0 którejś-nie pamiętam dokładnie) i umów się z facetem żeby obejrzeć ten zbiornik...
Tylko pamietajcie, ze plastik też się starzeje, zwłaszcza podczas pracy w podwyższonej temperaturze(ok90st.C) i po kilkunastu latach będzie dużo bardziej podatny na pęknięcia, czyli dużo słabszy od nowego.
u siebie też mam nadwerężony ten cienki dolot, ale wiem, że jak pęknie mocniej, to kupię tylko NOWY.
u siebie też mam nadwerężony ten cienki dolot, ale wiem, że jak pęknie mocniej, to kupię tylko NOWY.