[B4 Coupe ABK] podswietlenie przyciskow od szyb
[B4 Coupe ABK] podswietlenie przyciskow od szyb
Mam pytanko; czy to normalne ze po wylaczeniu swiatel i wyjeciu kluczyka ze stacyjki przyciski sterujace szybami nadal sa podswietlane??? wydaje mi sie ze tak nie powinno byc bo to w koncu jakis pobor dla akumulatora.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ja mam tak samo, jak montowałem szyby to chyba źle się wpiąłem i mi szyby działają cały czas. Co prawda przyciski podświetlają się jakiś czas po naciśnięciu. Pokręcone trochę to mam i nie wiem jak zrobić by było dobrze.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2008, 23:09 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
Sam też nie wiem, nie chce mi się dłubać bo nie wiem ile by to zajęło. Przy moim aucie poprzedni właściciel to był jakiś typowy "paparuch", jak padło mi częściowo podświetlenie licznika, okazało się że do potencjometru jest podpięty jakiś kabel (czyt. dolutowany do metalowej części potencjometru) czy to tak ma być ? nie wydaje mi się. Nie działają krańcówki do podświetlenia wnętrza. Tylna prawa lampka nie ma tego plastiku od włączania, lewa nie działa z przodu lampka pasażera działa ale krańcówka nie wyłącza tak samo jak głównej lapmki. Nie było podświetlenia schowka ale zrobiłem, nie ma podświetlenia bagażnika ale się zestresowałem i też zrobię (w ogóle nie ma wiązki, mogę się wpiąć pod postojówkę w którejś lampie?) i do tego nie było kabla antenowego do anteny w szybie;/ Technicznie samochód utrzymany dobrze, ale tempak źle obchodził się z turbiną i jak zimna to już pogwizduje trochę, ogólnie motor ma 170tyś według mnie faktycznego przebiegu, i jest w znakomitej kondycji ale się rozpisałem:D
Tak, tylko że podświetlenie będziesz miał tylko wtedy gdy włączysz postojówki <ok> chociaż w sumie nie powinno to przeszkadzac, bo jak jest ciemno to światła zapalasz <ok> ale z drugiej strony w ciemnym garażu albo coś.. albo na postoju w ciemnym miejscu? Kurde ale wymyślam Ja w każdym razie znalazłbym gdzieś stałe 12V <ok>samsonb4 pisze:nie ma podświetlenia bagażnika ale się zestresowałem i też zrobię (w ogóle nie ma wiązki, mogę się wpiąć pod postojówkę w którejś lampie?)