[B4 1,9 TDI] Dziwne "cykanie"
Napisz do mnie na PW. jestem z okolic starachowic i znam w skarzysku bardzo dobrego elektronicka. ma VAGA i wogule wszystko co potrzeba. ( tylko troche brudas i przeklina strasznie). Tez miałem cykanie ale u mnie to byla rozgrzana tarcza hamulcowa z tlyu, bo mi zacisk nie odpuszczal do konca, i cykala stygnac. Tez skontrouuj czy to nie z kola dobiega...
na zewnatrz tylko slychac w aucie podczas jazdy nic nie slysze i silnik normalnie pracuje wsłuchałem sie i raczej napewno to on cyka ale sprobuje wypiać wtyczke
[ Dodano: 2008-07-31, 17:50 ]
Odłączyłem i przestało cykac .czyli n75 cyka.Czy da sie cos z tym zrobic ?czy tak powinno cykac czy wymieniac na nowy zaznaczam ze silnik nrmalnie pracuje zero ubytku mocy itp tylko ucho czasami drazni .Z gory dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-07-31, 17:52 ]
Odłączyłem i przestało cykac .czyli n75 cyka.Czy da sie cos z tym zrobic ?czy tak powinno cykac czy wymieniac na nowy zaznaczam ze silnik nrmalnie pracuje zero ubytku mocy itp tylko ucho czasami drazni .Z gory dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-07-31, 18:50 ]
jak ograniczyc to cykanie na kompie/?
[ Dodano: 2008-08-01, 08:50 ]
pomoze mi ktos :-| ?
[ Dodano: 2008-07-31, 17:50 ]
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-07-31, 17:52 ]
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-07-31, 18:50 ]
jak ograniczyc to cykanie na kompie/?
[ Dodano: 2008-08-01, 08:50 ]
pomoze mi ktos :-| ?