AndrzejRU, coś a'la sklejka i w miare dobry czarny materiał obiciowy, pod materiałem pianka, żeby nie było zbyt twardo Najgorsze jest dopasowanie a potem to już sama przyjemność
Mam wrzuconą albo 43 albo 45, nie pamiętam, ale daje rade :mrgreen: ostatnio tak z głupoty sobie znowu przelitrażowałem i tu znowu mnie B3 zaskoczyła...8l LPG na 100. Można chcieć więcej? :mrgreen:
autko bardzo fajne bagażnik coś jak mój, mam tylko pytanko jak te podłoge bagaznika tam wsadziłes :?: jest składana :?: u mnie kawałek jest zaginany załóż końcówke jakąś na tłumik i bedzie elegancja <ok>
Myślałem długo jak to zrobić, i w końcu pozostało na tym że zrobiłem to z jednego kawałka płyty, a potem ją przeciąłem na 2 częsci. Żałowałem troche że to nie będzie w jednym kawałku, bo sie obawiałem tego że będzie mi latać albo że bedzie krzywo. Jednak wyszło idealnie i wygląda tak jakby była zrobiona z 1 kawałka. Wszystko patrzy prosto.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2008, 12:54 przez robertas1.8, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio coś mnie natchnęło i zakupczyłem sobie nowy gadżecik w postaci GPS'a więc sie pochwale. Produkt firmy NDrive może marka nie zabardzo ale sprzęcik jest gites i ma wiele przydatnych funkcji bo prócz samej nawigacji, jest to fajna zabawka oferujaca obsługe mp3, filmów video, gier, przeglądarki zdjęć, a dzięki wbudowanemu bluetooth i nadajnikowi fm można zrobić z niej zestaw głośnomówiący podpięty pod system audio w aucie bez używania jakicholwiek kabli :mrgreen: Ogólnie fajna sprawa
A tu już w autku :mrgreen:
Wypolerowałem też tę niechlubną końcówke :oops:
Grzebiąc jeszcze w kompie, znalazłem kilka fotek z serii "jak to Audi wyglądała dawniej" więc i też je zamieszcze
Jeszcze na pomarańczkach