Chciałbym sobie kupić radio z DVD, jednak nie z wysuwanym ekranem a z wbudowanym, co wiąże się z jego wielkością...
Czy ktoś już coś takiego montował?? może macie jakieś fotki? Jak przebudować kokpit?
Jakie radio wtedy polecacie, dodam że nie mam za dużo gotówki, powiedzmy jakieś 1500zł??
Kombajn DVD - montaz - foto
Kombajn DVD - montaz - foto
Ostatnio zmieniony 20 gru 2011, 17:55 przez morock, łącznie zmieniany 1 raz.
Znalazłem parę fotek , mam nadzieje że UFOtm nie pogniewa się jak je zamieszczę
Dorwałem zwykłe niefirmowe radio na 2DIN ale niestety jest dużo mniejsze jak otworek w konsoli Dlatego myślałem o NAVI PLUS jednak chyba są jakieś problemy z odtwarzaniem DVD, nie są już jak funkcjonalne jak zwykłe niefirmowe radyjka... co o tym myślicie??
Dorwałem zwykłe niefirmowe radio na 2DIN ale niestety jest dużo mniejsze jak otworek w konsoli Dlatego myślałem o NAVI PLUS jednak chyba są jakieś problemy z odtwarzaniem DVD, nie są już jak funkcjonalne jak zwykłe niefirmowe radyjka... co o tym myślicie??
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dla mnie liczy sie jakosc dzwieku dlatego nie zamontowal bym niczego podobnego. Jesli juz to konkretne radio z obslugoa zmieniarki DVD i monitora zewnetrznego, ale w aucie sie nie olada TV - tylko jezdzi
Jesli potzreba obejzec film to zawsze moge podpiac notebooka i efekty dzwiekowe terz sa niczego siobie :mrgreen: Nie wiem czy nie lepiej niz w kinie 8-)
Jesli potzreba obejzec film to zawsze moge podpiac notebooka i efekty dzwiekowe terz sa niczego siobie :mrgreen: Nie wiem czy nie lepiej niz w kinie 8-)