witam wszystkich klubowiczow
Od niedawna jestem posiadaczem niuni ktora nie posiada elek. szyb i chcialbym to do niej zamontowac czy jest z tym duzo problemu jakie sa koszty prosze was o pomoc z gory dzieki
pozdrawiam
[80 B4 1.9 TDI 1Z] elektryczne szyby!
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Oj gdybys uzył szukajki to juz dawno znalazłbys odpowiedz na swoje pytanie
Tu masz linka do mojego story rezaniu elektryki na tyl co wyglada identycznie z dodatkiem przódu viewtopic.php?t=17551
Co do cen zestawów to róznie (oczywiscie mówimy tutaj tylko o ori zestawac, zadnych uniwersalnych badziewi). To z tego co sie orjentuje to około 600-800zł za cały komplet elektryki tył, przód, wiazka, kalmki, przelaczniki, podnosniki. Ale jak wiadomo ceny sa rózne mozna trafić taniej mozna trafić drozej <ok>
Tu masz linka do mojego story rezaniu elektryki na tyl co wyglada identycznie z dodatkiem przódu viewtopic.php?t=17551
Co do cen zestawów to róznie (oczywiscie mówimy tutaj tylko o ori zestawac, zadnych uniwersalnych badziewi). To z tego co sie orjentuje to około 600-800zł za cały komplet elektryki tył, przód, wiazka, kalmki, przelaczniki, podnosniki. Ale jak wiadomo ceny sa rózne mozna trafić taniej mozna trafić drozej <ok>