nie mam, ale dość sporo ich na drogach, spodziewaałeś się, że wszystkie są zrezane?FranoF1 pisze:...bardzo ciekawe...jeszcze nigdzie nie spotkałem sie z takim czymś...masz może jakies fotki
[b3] Maska - zmiana b3 > b4
PawelG pisze:prosze bardzo, taka troche zniszczona, ale dla przykładu [url=http://images21.fotosik.pl/86/59cdfb66dddb140am.jpg]Obrazek[/URL]
a tak z ciekawosci to auta jakiegos znajomego?
Skad masz pewnosc ze to jest fabryczna przerobka z nie zwykle b3 z macha od b4?
Wracjac do glownego tematu - kazda przerobka wzbudza podejrzenia potecjalnego kupujacego ze auto bylo bite
nie mam pojęcia, czy akurat to jest fabryczne czy nie. dałem zdjęcie pierwsze lepsze, żeby pokazać o co chodzi. a na potwierdzenie "fabryczności" takich przeróbek napisałem coś wyżejxxx pisze:a tak z ciekawosci to auta jakiegos znajomego?
Skad masz pewnosc ze to jest fabryczna przerobka z nie zwykle b3 z macha od b4?
no czytalem ze miales takie auto kupione w salonie
myslalem ze to fotka to wlasnie tamtego - a moze pamietasz z jakiego roku bylo tamto auto - tylko nie chodzi mi o date pierwszej rejestracji bo nie raz widzialem jak na gieldzie koles sprzedaje b3 i mocno sie upiera ze jest z 93 roku , a na dowod pokazuje dowod rejestracyjny - z data pierwszej rejestracji
myslalem ze to fotka to wlasnie tamtego - a moze pamietasz z jakiego roku bylo tamto auto - tylko nie chodzi mi o date pierwszej rejestracji bo nie raz widzialem jak na gieldzie koles sprzedaje b3 i mocno sie upiera ze jest z 93 roku , a na dowod pokazuje dowod rejestracyjny - z data pierwszej rejestracji
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
A ja na takie" audiczki" mówie mutanty.Nie ma czegoś takiego jak przejściowa wersja B3.Przejściówką można nazwać B4, bo to tak naprawdę B3 po face lifting-u.morus pisze:w mojej okolicy na takie audiczki mówią przejściówki.
Aby się pozbyć ostatnich egzemplaży obniża się ich cenę a nie upiększa.PawelG pisze:zawsze upiększa się ostatnie egzemplaże, bo inaczej nikt nie chciałby ich wykupić z salonów