Zestaw Audio Db Drag
Zestaw Audio Db Drag
A o to mój sprzecik który brzeczy w mojej b4
filmik
radyjko-alpine 9835r
wzmacniacz dwukanałowy na przód alpine mrv-t501
system przedni Pb balck 16
wzmacniacz monoblok Orion 2500D
sub-Audio System Helon 15spl skrzynia 115L 45hz
Kondensator Dietz 5F
Alternator 90A
2aku 55Ah
Kable zasilajace 35mm2 dietz
kable sygnałowe dietz
wygłuszone wszystkie drzwi oraz cześć bagażnika matami
kilka fot;
filmik
radyjko-alpine 9835r
wzmacniacz dwukanałowy na przód alpine mrv-t501
system przedni Pb balck 16
wzmacniacz monoblok Orion 2500D
sub-Audio System Helon 15spl skrzynia 115L 45hz
Kondensator Dietz 5F
Alternator 90A
2aku 55Ah
Kable zasilajace 35mm2 dietz
kable sygnałowe dietz
wygłuszone wszystkie drzwi oraz cześć bagażnika matami
kilka fot;
Ostatnio zmieniony 17 gru 2011, 20:49 przez mike21, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do tego zestawu jest to bardziej sprzet do Dbdragu niz do słuchania muzyki. Co do cen trafiłem te komponenty po okazyjnych cenach Prawie cały sprzet został sprowadzony z niemiec bo w polsce to tylko za głowe mozna sie złapać koszt wzmacniacza w polsce orion 2500d to 6999zł :roll: Teraz mam zamiar troszke nadgonic tył poprawiajac system przedni na bazie głosników beyma 605Nd i CP21/F miałem okazje słyszeć ten zestaw i byłem w szoku jak to potrafi zagrać
ale lepiej było by ....
mike21 pisze:Co do tego zestawu jest to bardziej sprzet do Dbdragu niz do słuchania muzyki. Co do cen trafiłem te komponenty po okazyjnych cenach Prawie cały sprzet został sprowadzony z niemiec bo w polsce to tylko za głowe mozna sie złapać koszt wzmacniacza w polsce orion 2500d to 6999zł :roll: Teraz mam zamiar troszke nadgonic tył poprawiajac system przedni na bazie głosników beyma 605Nd i CP21/F miałem okazje słyszeć ten zestaw i byłem w szoku jak to potrafi zagrać
Lepiej na system przedni dać dla samego brzmienia to MOREL lub coś z Infiniti Jeżeli lubisz urwanko głowy bo po filmiku to można stwierdzić do na przody daj zestaw Ertqueka wytrzymują bardzo dużo. A jeżeli interesuje cię DB Drag to wstań do zawodów. Zapraszam Cię na WWW.PASCA.org.pl tam znajdziesz regulamin i zasady udziału w zawodach. Oczywiście zapraszam wszystkich na tą stronę !!!
Pozdrawiam Amcataudio