[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
Co sprayem? <nono> Co do kierunków to na razie zostawił bym pomarańczki (sam myślę czy nie zmienić z białych)rafi pisze:DYZIO. powiem ze bardzo fajnie to wszystko wyszlo!!!! gratki wielkie!!! super wyglada. <ok> powodzenia przy dalszych modach!!!!
nie myslałes o przyciemnieniu halogenow, kierunkow i lamp????
Dzięki za miłe słowa
A moje dalsze plany to tył US/JAPAN - jeszcze poszukuję tylko jednej lampy lewej więc jesli ktoś ma to szybko pw do mnie <ok>
I cały czas myślę nad przednim zderzakiem narazie wsadziłem oświetlenie w ori ale nie wiem czy nie zmienie od s-ki lub od coupe <ok>
przyciemniać nie będe napewno tylko chce odnowić halogeny. Rozkleić je i dorobić w te puste miejsca koło soczewki plastykowe zakrywki i to wszystko ładnie prysnąć na srebrno <ok>rafi pisze:nie myslałes o przyciemnieniu halogenow, kierunkow i lamp????
Kolego zgadzam się w 100% że nigdy nie przyciemnie lamp spreyem :mrgreen:emge pisze:Co sprayem?
A moje dalsze plany to tył US/JAPAN - jeszcze poszukuję tylko jednej lampy lewej więc jesli ktoś ma to szybko pw do mnie <ok>
I cały czas myślę nad przednim zderzakiem narazie wsadziłem oświetlenie w ori ale nie wiem czy nie zmienie od s-ki lub od coupe <ok>
-
- Forum Audi 80
US/JAPAN - jeszcze poszukuję tylko jednej lampy lewej- czyżbyś zakupił prawą od Duo? a jeśli chodzi o Twoje autko to wygląda super, już nie wspomnę o światełkach.
Jeśli chodzi o radyjko to super wygląda to wewnątrz a w nocy to już napewno. Mam pytanko czy te radia maja jakieś oznaczenia modelu bo na Allegro to znalazłem bardzo dużo ale w wielu wersjach? pozdrawiam <ok> <ok> <ok>
Jeśli chodzi o radyjko to super wygląda to wewnątrz a w nocy to już napewno. Mam pytanko czy te radia maja jakieś oznaczenia modelu bo na Allegro to znalazłem bardzo dużo ale w wielu wersjach? pozdrawiam <ok> <ok> <ok>
Nie jest to lampa od duo ja juz tą lampe mam dawno i nie jest cała bez uszkodzeń <ok>Gruszka pisze:US/JAPAN - jeszcze poszukuję tylko jednej lampy lewej- czyżbyś zakupił prawą od Duo?
Radyjko już sie zmieniło jest teraz kombajn na 2 din 7"wyświetlacz (dvd, mp3, tv,gps,bluetooth) <ok> zdjecia dodam późniejGruszka pisze:Jeśli chodzi o radyjko to super wygląda to wewnątrz a w nocy to już napewno. Mam pytanko czy te radia maja jakieś oznaczenia modelu bo na Allegro to znalazłem bardzo dużo ale w wielu wersjach? pozdrawiam
A radyjko co miałem jest ori audi a nazywa się symphony coś takiego http://www.allegro.pl/item396691521_aud ... egro_.html
Pozdrawiam
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80