[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
-
- Forum Audi 80
Ale nie mam tak pięknej A8 <ok>No radyjko super :shock: :mrgreen: nawet masz większy wyświetlacz niż ja w A8
A ja tobie silniczka :mrgreen: Może kiedyś się spotkamy i pogadamyo żesz kurde jaka wypasiona ta audiczka i widzę kolega nie daleko mnie mieszka zazdroszczę wnetrza
ładne to radyjko <ok> ile cię ono kosztowało jeśli można zapytać?
Z przesyłką wyniosło mnie 1000zł <osohozi> ale warto <ok>piękna sprawa :roll: <ok> jaki koszt takiej przyjemności :?:
Moje przy twoim to nawet się nie umywa :oops:zrobine 1-sza klasa :shock: gratuluję, naprawde masakra
Tak naprawdę to miała iść tam navi plus i do tego te graty czyli tuner tv itp ale niestety koszty są straszne skompletować to wszystko <osohozi> A i mam sprawę do ciebie ale to na pwWolałbym ori radyjko :mrgreen:
Podoba mi się przód - fajne lampy,ale kierunki pomarańczowe lepiej się prezentują.
Aj duo ty stary rezaczu mów kiedy tam u was zlocik bo tęskno do wasszmery, bajery .. widzę ich coraz więcej co mnie cieszy niezmiernie
Dziękuje za pozytywne komentarze
No właśnie a mi się rnse nie podoba chciałem włożyć navi plusa ale wszystkie graty do niego skompletować to troszkę siana potrzeba :cry: więc jest jak jest <ok>Jak dla mnie blee, lepiej wyglądało by to po włożeniu RNSE UFOtm Rulez :mrgreen:
Zderzak napewno pójdzie do zmiany tylko nie wiem jeszcze jaki :roll:PS: Zakładasz zderzak od cabrio bo ten to niezabardzo :mrgreen:
czekam z niecierpliwością na efekt końcowy myślę że się pochwalisz zdjęciamiBibol pisze:ja będę rezał wyświetlacz w miejsce środkowych kratek,