Radio - opinie - DALCO N-3950
Radio - opinie - DALCO N-3950
Witam wszystkich. Będąc na allegro znalazłem radio za atrakcyjną cene 119zł. Jest to radio firmy DALCO model N-3950 RDS. Więc moja Mama zgodziła sie tego radia ale pod warunkiem że zanie zapłace. Jak myślicie to dobre radio czy kiepskie?
Radio posiada
-cd
-mp3
-pilot
screen radia:
Radio posiada
-cd
-mp3
-pilot
screen radia:
Ostatnio zmieniony 21 gru 2011, 16:55 przez Przemo95, łącznie zmieniany 1 raz.
Miałem na początku w audicy radio ten marki i powiem CI żę to kicha na maxa :!:
Jakość wykonania koszmarna
Jakość dźwięku koszmarna
Po krótkim czasie zaczeły się proplemy z odpalaniem CD przerywało USB działało i to jedyny plus,
A powiedz mi po co Ci takie radio w aucie rodziców jak widzę że Ty masz dopiero 12 lat, bynamniej tak jest w profilu ......
Ja również wkładam mnustwo kasy w b4-ke rodziców i powiem Ci że nie warto nikt tego nie docenii nie zrozumie itp itd.... o najmniejszy szczegół muszę się kłucić .... kur.... normalnie tragedia
Nie kupuj radia ponieważ po pierwsze strata kasa radio beznadziejne a po druge nie ładuj kasy w nie swoje .....
Jakość wykonania koszmarna
Jakość dźwięku koszmarna
Po krótkim czasie zaczeły się proplemy z odpalaniem CD przerywało USB działało i to jedyny plus,
A powiedz mi po co Ci takie radio w aucie rodziców jak widzę że Ty masz dopiero 12 lat, bynamniej tak jest w profilu ......
Ja również wkładam mnustwo kasy w b4-ke rodziców i powiem Ci że nie warto nikt tego nie docenii nie zrozumie itp itd.... o najmniejszy szczegół muszę się kłucić .... kur.... normalnie tragedia
Nie kupuj radia ponieważ po pierwsze strata kasa radio beznadziejne a po druge nie ładuj kasy w nie swoje .....
-
- Forum Audi 80
Biorąc pod uwagę Twój wiek i, że jest to auto rodziców to ja radzę kupić najtańszego Pioneera a nie będziesz żałował. Sam zaczynałem od DEH 1400 RB. Dalko miałem do wypróbowania i nie polecam. Jest to typowy sprzęt targowy prosto z Chin. Jak jest nowy to działa. W miarę upływu czasu pojawiają się problemy z czytaniem płyt (coraz dłużej wczytuje płytę) a póżniej odmawia współpracy jakiś ważny układ na płycie (np. procesor) i już wtedy nic nie działa. Idzie do kubła i 120 zł w błoto wywalone. Jak dla Ciebie to Pioneer lub (co nie polacam ale..) Panasonic lub Sony - będą lepsze niż Dalco i innego tego typu rzeczy.
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja mam fajne radyjko pasujące do podświetlenia Audi, Blaupunkt San Diego Mp27 z mp3 w idealnym stanie, jeśli jesteś zainteresowany to stukaj na PW cena do dogadania ok 220zł
Sorry za reklamę 8-)
a co do takich radyjek to szkoda pieniędzy, ani to gra, ani wygląda, lepiej dołożyć i kupić coś co pogra dłużej, Pozdrawiam
Sorry za reklamę 8-)
a co do takich radyjek to szkoda pieniędzy, ani to gra, ani wygląda, lepiej dołożyć i kupić coś co pogra dłużej, Pozdrawiam
- czester-11
- Forum Audi 80
juz bym wolal blaupunkta wziasc niz SOny !! firma zeszla na psy ich sprzet jest na lipnych podzespolach. dalco nie jest zle , takie troche w bajer bardziej idzie podswietlenia itp mialem egzemplaz tej firmy ale po ok roku cos padlo i mi plytek nie czytalo ale ogolnie nie bylo zle, i jeszcze raz powroce do przedmowcy nie polecal byl sony ...