[80 b4 1.9TDI] dym ze stacyjki
-
- Forum Audi 80
[80 b4 1.9TDI] dym ze stacyjki
dziś rano przekręciłem stacyjke i poszedł z niej dym szybko wyjąłem kluczyk naszykowałem gaśnice i podjąłem kolejną próbe odpalenia samochodu i odpaliłem jak by nic się nie stało sprawdziłem całą elektryke wszytko działało bezpieczniki tez wszystkie całe normalnie jezdze jak by nic się nie stało, co to mogło być?
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
Witaj !
Mam identyczny przypadek. Kostę wymieniłem na orginalną dwa lata temu. Poprzednio też ukazał się dymek. Styki były wtedy czyste, kostka po prostu pękła wraz ze złmaniem "sztyfcika" wkładu stacyjki. Jutro sprawdzę wszystko, co może zrobić laik, gdyż przestraszyłem się skutków tej usterki, o których piszecie powyżej. Będę wdzięczny za ewentualną pomoc. Pozdrawiam.
Mam identyczny przypadek. Kostę wymieniłem na orginalną dwa lata temu. Poprzednio też ukazał się dymek. Styki były wtedy czyste, kostka po prostu pękła wraz ze złmaniem "sztyfcika" wkładu stacyjki. Jutro sprawdzę wszystko, co może zrobić laik, gdyż przestraszyłem się skutków tej usterki, o których piszecie powyżej. Będę wdzięczny za ewentualną pomoc. Pozdrawiam.
-
- Forum Audi 80