Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
AdamE

Post autor: AdamE » 25 sie 2008, 12:26

dla mnie też furka kozak, jeden woli ori a drugi tuning więc nie ma co krytykować... ważne żeby robiło wrażenie, a ta beczwórka robi niesamowite wrażenie <ok>

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 25 sie 2008, 12:27

Pitolicie, podobno sie moda na pomaranczowe kierunki zrobila :roll: to kazdy je teraz chwalic zaczal, u chłopakow od Hondy sie to JDM Style nazywa :-? , jeszcze jakies kilka miesiecy temu kazdy ze pomaraczowe bleee i pasuja tylko do cultów nowsze to tylko biale i juz a ja sramnato.com i mam czarne ;-)
U Duo pomaranczowe to kontynuacja US Look wiec jaknajbardziej na+ no i jak pisaslem do tego koloru wyjatkowo pasuja, duowariacie a moze by tak pomaranczowe postojowki albo dwuwłóknowa żarowke w kierunek do kompletu :?:

marcinelk13
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marcinelk13 » 25 sie 2008, 12:32

Słonik pisze:Pitolicie, podobno sie moda na pomaranczowe kierunki zrobila :roll: to kazdy je teraz chwalic zaczal, u chłopakow od Hondy sie to JDM Style nazywa :-? , jeszcze jakies kilka miesiecy temu kazdy ze pomaraczowe bleee i pasuja tylko do cultów nowsze to tylko biale i juz a ja sramnato.com i mam czarne ;-)
U Duo pomaranczowe to kontynuacja US Look wiec jaknajbardziej na+ no i jak pisaslem do tego koloru wyjatkowo pasuja, duowariacie a moze by tak pomaranczowe postojowki albo dwuwłóknowa żarowke w kierunek do kompletu :?:
od zawsze byłem zwolennikiem pomarańczowych kierunków :mrgreen:

z tymi postojówkami to jest nie głupi pomysł ;-)

Awatar użytkownika
zserty
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: zserty » 25 sie 2008, 15:32

Ja również od początku jestem za pomarańczem, ale pamiętam jak jeszcze nie dawno każdy każdemu radził zmienić pomarańcz na biel, bo pomarańcz w ogóle nie pasuje itd.
U zmiana wyglądu zaczęła się właśnie na powrocie do oryginału w tym temacie. Z resztą żadnych innych zmian w wyglądzie jeszcze nie popełniłem, bo jestem zwolennikiem oryginału, chyba że jakiś Kamei lub inne takie.

Najśmieszniejsze jest to, ze jak tylko Duo zmienił kierunki to nagle wszyscy (prawie) zaczynają to chwalić. :-/

Awatar użytkownika
gelow
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: gelow » 25 sie 2008, 16:08

zserty pisze:Najśmieszniejsze jest to, ze jak tylko Duo zmienił kierunki to nagle wszyscy (prawie) zaczynają to chwalić. :-/
No przecież duo prosił o same pozytywne komentarze :mrgreen:

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 25 sie 2008, 16:10

Najśmieszniejsze jest to, ze jak tylko Duo zmienił kierunki to nagle wszyscy (prawie) zaczynają to chwalić. :-/
Taka moda której większość ulega. Nigdy nie lubiłem białych bo nie pasują zupełnie do halogenów.

kolczyx
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Tomasz
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.8 AAH+lpg
Kontakt:

Post autor: kolczyx » 25 sie 2008, 16:13

mi tu jeszcze brakuje lusterek które leżą gdzieś w twoim pokoju i blendy na szybie tylnej :-(
A po za tym moje zdanie znasz na temat twojego auta Najładniejsze B4 na Lubelszczyźnie
i pewnie nie tylko :mrgreen: <ok> <hura>

Awatar użytkownika
gelow
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: gelow » 25 sie 2008, 16:15

kolczyx pisze:mi tu jeszcze brakuje lusterek które leżą gdzieś w twoim pokoju i blendy na szybie tylnej :-(
Najładniejsze B4 na Lubelszczyźnie
Z tym wszystkim się zgodzę. :mrgreen:

Awatar użytkownika
szuan
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: szuan » 25 sie 2008, 17:06

w końcu coś świeższego <ok> dzięki za link, pozdrawiam 8-)

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 25 sie 2008, 17:54

Gratki Duo :-D zderzak ładnie pasi tak samo jak i pomarańcz :-)

Awatar użytkownika
Maciejaa
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Maciejaa » 25 sie 2008, 18:10

no ja widziałem go na zywo w garbatce z tymi nowymi gadzetami:D hehe:D i pewnie mysle ze dozucisz foto jak 2 audiczki stoja obok siebie:D hehe

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 25 sie 2008, 18:12

Chciałbym wszystkim podziękować na komentarze .. za te chwalebne i za te drugie też :-P poza tym tak jak już pisałem od samego początku miałby być pomarańczowe kierunki, które zresztą leżały w domu od roku czekając na swój dzień. Pomarańcze dlatego jak już napisałem ( kto czytał moje wypociny to wie ) kolor ten jest konsekwencją tego co się dzieje z tyłu auta, poza tym białe przy ciemnych kolorach aut wyglądają dla mnie nudno ;-) Jak zwykle na koniec dodam albo raczej uspokoję niektórych, że to jeszcze nie koniec - mam jeszcze całkiem sporo gratów do zamontowania, które zbierałem przez ostatnie 2 lata i nadal zbieram .... aaa no i pomysłow w głowie jeszcze więcej <piwo> pozdrawiam bracia.

marcinelk13
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marcinelk13 » 25 sie 2008, 18:21

duo pisze:Chciałbym wszystkim podziękować na komentarze .. za te chwalebne i za te drugie też :-P poza tym tak jak już pisałem od samego początku miałby być pomarańczowe kierunki, które zresztą leżały w domu od roku czekając na swój dzień. Pomarańcze dlatego jak już napisałem ( kto czytał moje wypociny to wie ) kolor ten jest konsekwencją tego co się dzieje z tyłu auta, poza tym białe przy ciemnych kolorach aut wyglądają dla mnie nudno ;-) Jak zwykle na koniec dodam albo raczej uspokoję niektórych, że to jeszcze nie koniec - mam jeszcze całkiem sporo gratów do zamontowania, które zbierałem przez ostatnie 2 lata i nadal zbieram .... aaa no i pomysłow w głowie jeszcze więcej <piwo> pozdrawiam bracia.
pochwal się jakie graty uzbierałeś <piwo>

Awatar użytkownika
Gocek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gocek » 25 sie 2008, 18:59

marcinelk13 pisze: pochwal się jakie graty uzbierałeś <piwo>
Wówczas nie będzie niespodzianki :P
duo pisze:mam jeszcze całkiem sporo gratów do zamontowania, które zbierałem przez ostatnie 2 lata i nadal zbieram
Tylko nie przesadź z tymi gratami jak Pan Edward ;).
Ostatnio zmieniony 25 sie 2008, 20:26 przez Gocek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wolly
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wolly » 25 sie 2008, 19:17

zaje fajnie wyszło <ok>

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl