..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
Pitolicie, podobno sie moda na pomaranczowe kierunki zrobila :roll: to kazdy je teraz chwalic zaczal, u chłopakow od Hondy sie to JDM Style nazywa , jeszcze jakies kilka miesiecy temu kazdy ze pomaraczowe bleee i pasuja tylko do cultów nowsze to tylko biale i juz a ja sramnato.com i mam czarne
U Duo pomaranczowe to kontynuacja US Look wiec jaknajbardziej na+ no i jak pisaslem do tego koloru wyjatkowo pasuja, duowariacie a moze by tak pomaranczowe postojowki albo dwuwłóknowa żarowke w kierunek do kompletu :?:
U Duo pomaranczowe to kontynuacja US Look wiec jaknajbardziej na+ no i jak pisaslem do tego koloru wyjatkowo pasuja, duowariacie a moze by tak pomaranczowe postojowki albo dwuwłóknowa żarowke w kierunek do kompletu :?:
-
- Forum Audi 80
od zawsze byłem zwolennikiem pomarańczowych kierunków :mrgreen:Słonik pisze:Pitolicie, podobno sie moda na pomaranczowe kierunki zrobila :roll: to kazdy je teraz chwalic zaczal, u chłopakow od Hondy sie to JDM Style nazywa , jeszcze jakies kilka miesiecy temu kazdy ze pomaraczowe bleee i pasuja tylko do cultów nowsze to tylko biale i juz a ja sramnato.com i mam czarne
z tymi postojówkami to jest nie głupi pomysł
Ja również od początku jestem za pomarańczem, ale pamiętam jak jeszcze nie dawno każdy każdemu radził zmienić pomarańcz na biel, bo pomarańcz w ogóle nie pasuje itd.
U zmiana wyglądu zaczęła się właśnie na powrocie do oryginału w tym temacie. Z resztą żadnych innych zmian w wyglądzie jeszcze nie popełniłem, bo jestem zwolennikiem oryginału, chyba że jakiś Kamei lub inne takie.
Najśmieszniejsze jest to, ze jak tylko Duo zmienił kierunki to nagle wszyscy (prawie) zaczynają to chwalić.
U zmiana wyglądu zaczęła się właśnie na powrocie do oryginału w tym temacie. Z resztą żadnych innych zmian w wyglądzie jeszcze nie popełniłem, bo jestem zwolennikiem oryginału, chyba że jakiś Kamei lub inne takie.
Najśmieszniejsze jest to, ze jak tylko Duo zmienił kierunki to nagle wszyscy (prawie) zaczynają to chwalić.
Chciałbym wszystkim podziękować na komentarze .. za te chwalebne i za te drugie też poza tym tak jak już pisałem od samego początku miałby być pomarańczowe kierunki, które zresztą leżały w domu od roku czekając na swój dzień. Pomarańcze dlatego jak już napisałem ( kto czytał moje wypociny to wie ) kolor ten jest konsekwencją tego co się dzieje z tyłu auta, poza tym białe przy ciemnych kolorach aut wyglądają dla mnie nudno Jak zwykle na koniec dodam albo raczej uspokoję niektórych, że to jeszcze nie koniec - mam jeszcze całkiem sporo gratów do zamontowania, które zbierałem przez ostatnie 2 lata i nadal zbieram .... aaa no i pomysłow w głowie jeszcze więcej pozdrawiam bracia.
-
- Forum Audi 80
pochwal się jakie graty uzbierałeśduo pisze:Chciałbym wszystkim podziękować na komentarze .. za te chwalebne i za te drugie też poza tym tak jak już pisałem od samego początku miałby być pomarańczowe kierunki, które zresztą leżały w domu od roku czekając na swój dzień. Pomarańcze dlatego jak już napisałem ( kto czytał moje wypociny to wie ) kolor ten jest konsekwencją tego co się dzieje z tyłu auta, poza tym białe przy ciemnych kolorach aut wyglądają dla mnie nudno Jak zwykle na koniec dodam albo raczej uspokoję niektórych, że to jeszcze nie koniec - mam jeszcze całkiem sporo gratów do zamontowania, które zbierałem przez ostatnie 2 lata i nadal zbieram .... aaa no i pomysłow w głowie jeszcze więcej pozdrawiam bracia.
Wówczas nie będzie niespodziankimarcinelk13 pisze: pochwal się jakie graty uzbierałeś
Tylko nie przesadź z tymi gratami jak Pan Edward .duo pisze:mam jeszcze całkiem sporo gratów do zamontowania, które zbierałem przez ostatnie 2 lata i nadal zbieram
Ostatnio zmieniony 25 sie 2008, 20:26 przez Gocek, łącznie zmieniany 1 raz.