mam problem bo cały czas swieci mi siwatelko w bagazniku, wyjmowałem wlacznik z zamka i odłaczyłem kostke od niego swiatełko swiecilo jesli złaczylem w kostce dwa kabelki tez swieci wiec nie mam pojecia gdzie szukac usterki narazie wykreciłem żarówke zeby mi bateri nie rozładowywało:(moze ktos cos poradzi
?
Nazywaj tematy jak Bóg przykazał
cobra
[80 B4 all]nie gaśnie lampka w bagażniku
- radosny208
- Forum Audi 80
[80 B4 all]nie gaśnie lampka w bagażniku
Ostatnio zmieniony 16 mar 2007, 22:00 przez radosny208, łącznie zmieniany 2 razy.
- radosny208
- Forum Audi 80
- radosny208
- Forum Audi 80
Re: [80 B4 all]nie gaśnie lampka w bagażniku
>miałem identyczny problem w swojej 80 B3, wszystko sprawdzałem i nic, wreszcie znalazłem przyczynę: przewody w wiązce idące z nadwozia do pokrywy bagaznika robiły zwarcie, z zewnątrz nic nie było widać, dopiero po rozcięciu tej osnowy(izolacji) wiązki okazało się że jest zwarcie. Podejrzewam że masz to samo, niestety..Prowizorycznie zaizolowałem te przewody i było git, ale potem kupiłem nową wiązkę ( na szrocie z rozbitka) i działa wszystko do tej pory.radosny208 pisze:mam problem bo cały czas swieci mi siwatelko w bagazniku, wyjmowałem wlacznik z zamka i odłaczyłem kostke od niego swiatełko swiecilo jesli złaczylem w kostce dwa kabelki tez swieci wiec nie mam pojecia gdzie szukac usterki narazie wykreciłem żarówke zeby mi bateri nie rozładowywało:(moze ktos cos poradzi
?
Pozdrawiam - Adam.