Krec, krec, jeszcze masz spoooory zapas <ok>Labiel pisze:kusisz mnie do większego kręcenia swojego SBeka... Oj i to bardzo
Audi B4 Avant By Solskier.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Wiem, wiem. Tylko tak się zastanawiam, bo kusi mnie wizja zmiany 80siątki na 100 C4 a może i A6 C4 oczywiście z silnikiem 2,5 TDi i tam też można byłoby troszkę pokombinować Nie tak łatwo i tanio jak w SB ale możliwości są :mrgreen: Jeśli chciałbym zmieniać to nie ma sensu za dużo kasy pakować w SBeka. Aczkolwiek to jeszcze duża niewiadoma, zobaczymy na wiosnę co to będzie z pracą i być może z moim miejscem zamieszkania.
Jeśli jednak zostanę przy SB to będzie jeszcze sporo rzeczy do zrobienia
Jeśli jednak zostanę przy SB to będzie jeszcze sporo rzeczy do zrobienia
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
no to masz okazję: viewtopic.php?t=19917#200401 :mrgreen:Solskier pisze:Labiel, Powiem Ci jeszcze ze spalanie po modach i pałowaniu jest kosmiczne woałbym S2 w benie :mrgreen:
Ile spala Ci przy dynamicznej jeździe? Mocno dymi przy przyspieszaniu?
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Hehehe, ile spali, tyle ile wlejesz <ok>8S3 pisze:no to masz okazję: viewtopic.php?t=19917#200401
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kiedyś paliła mi około 7 ale jak ją przelatałem po autostradzie to zaczęła palić literek mniej. Już od ponad 4 tyś pali mi w granicach 5,8-6,2 i to nawet jak zapitolałem nią po autostradzie (4 osoby plus bagaż) z przelotową około 150-160 a chwilowo nawet 190. Po takiej jeździe spalanie wyszło mi 6,2.8S3 pisze:
Co do dymienia, chmury czarnego dymu nie ma, chyba że cisnę nagle na 2 biegu to wiadomo czarny bąk się pokarze. Jakieś obłoczki jednak się pokazują. W dzień może tego aż tak nie widać w tylnym lusterku, ale w nocy jak coś za mną jedzie to widzę spaliny.
Nie wiem jak z osiągami u Ciebie ale jak na takie prędkości to spalanie bardzo niskie.
Dymienie w dieslu do rzecz która mi się niezbyt podoba, kierowca jadący z tyłu wie czy ciśniesz i mniej więcej jak mocno
W A6 C4 rodziców, którą ostatnio jestem zmuszony jeździć też jest niezłą chmurka, szczególnie gdy zadziała kick- down. Odchodząc od tematu, to zastanawiam się czy przyczyną tego dymienia nie jest sadza jaką kiedyś przez przypadek zauważyłem w wewnątrz rury w dolocie. Silnik jest w bdb stanie, nie wiem skąd ten osad. Macie też tak w dieslach?
Dymienie w dieslu do rzecz która mi się niezbyt podoba, kierowca jadący z tyłu wie czy ciśniesz i mniej więcej jak mocno
W A6 C4 rodziców, którą ostatnio jestem zmuszony jeździć też jest niezłą chmurka, szczególnie gdy zadziała kick- down. Odchodząc od tematu, to zastanawiam się czy przyczyną tego dymienia nie jest sadza jaką kiedyś przez przypadek zauważyłem w wewnątrz rury w dolocie. Silnik jest w bdb stanie, nie wiem skąd ten osad. Macie też tak w dieslach?
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Z mocą nie jest źle. Nie jest oczywiście to co mogłoby jeszcze być, ale nie narzekam. Przy 120 na piątym biegu wciskam gaz do dechy, patrzę jak ciśnienie doładowania momentalnie rośnie i auto wyrywa do przodu. Czuć na prawdę że nieźle przyśpiesza mimo już takiej prędkości. Nie jest więc chyba tak źle.
Re: Audi B4 Avant By Solskier - Zamontowany FMIC nowe foty s
Co się stało z oryginalnym radiem??
chętnie bym takie zakupił :lol: :lol:
chętnie bym takie zakupił :lol: :lol:
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80