[80 B4 ABT]ABT by king:) Zegary z eSyy :)
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
Dzieki za mile komentarze , po prostu motywuja mnie do dalszego dzialania
I wlasnie mam pewien pomysl dotyczacy progow i wiazace sie z nim pytanie- moze ktos sie orietuje jak jest z progami w cabrio lub s2 czy sa to dokladki z tworzywa czy moze sa to profile blaszane zgrzane na stale z podwoziem :?:
Progi mam w planach , chcialbym cos szerszego dolozyc zeby sie integrowaly z przednim i tylnym zderzaczkiem (od competition) oczywiscie wszystko pod kolor . <ok>kesti pisze:jak by progi były w kolorze nadwozia to ładnie by się obniżyła
kierownica kosztowala mnie ok 300 zl (i troszke wolnego czasu) <ok> tzn. 300zl za komplet- kiera z stelarzem poduchy, zaslepka,redukcja wieloklinu i tasma airbagu .Rychu_coupe pisze:kierka ile Cię łacznie wszła?
ta bleda chyba nie bedzie pasowac do b4 bo jest troszeczke przy krotkaRychu_coupe pisze:chodzi mi o blende z 90
I wlasnie mam pewien pomysl dotyczacy progow i wiazace sie z nim pytanie- moze ktos sie orietuje jak jest z progami w cabrio lub s2 czy sa to dokladki z tworzywa czy moze sa to profile blaszane zgrzane na stale z podwoziem :?:
- Tdi B4 117Ps
- Forum Audi 80
- Kontakt:
idziesz w dobrym kierunku,bardzo duzy plus <ok> .Lecz ogolnie projekt lezy,i kwiczy ...piekny masz hak,szkoda,ze tak kluje w oczy .Piekne soczewice,do kompletu lustereczka z RSa sie by przydaly,kolka do wywalenia-wiekszy troszke rozmiar i AVUSki wygladalyby mniamusie.No i oczywiscie,najbardziej niepasujaca rzecz-grill out.Pierdoly typu progi w kolor dopiescisz,zadnych dokladek i bedzie cacy :mrgreen: Generalnie jestem na tak,kierunek modow sluszny,widze,ze wkladasz duzo serca w projekt,a tak naprawde tylko to sie liczy .Szczere gratulacje i 3mam kciuki,bo wierze,ze auto jest w dobrych rekach i bedzie kolejna perelka .Pozdrowiska