to bardzo przesadził :roll: chyba że serwis jakiś kosmiczny był... ja u siebie w sklepie zapłaciłbym za cały rozrząd 700 zł komplet rolek ruville i pasek contitecha, a wymieniłbym sam czy ja wiem czy to takie wielkie koszta...arezyy pisze:ktoś pisał że za rozrząd z wymianą popłynął na 10tyś
[D2 AQF]Czyli A8 4.2 V8 by AvantMan....
-
- Forum Audi 80
chyba, że do Twojej 80tki nie wierzę, że kompletny rozrząd kosztuje 700zł :->AdamE pisze:to bardzo przesadził :roll: chyba że serwis jakiś kosmiczny był... ja u siebie w sklepie zapłaciłbym za cały rozrząd 700 zł komplet rolek ruville i pasek contitecha, a wymieniłbym sam czy ja wiem czy to takie wielkie koszta...arezyy pisze:ktoś pisał że za rozrząd z wymianą popłynął na 10tyś
to uwierz, ja pracuje w hurtowni z częściami i nie mówie tego ot tak... mowa o zamiennikach a nie o ori rozrządzie który do audi a4 1,9 Tdi kosztuje 3 tys wiec w aso podejrzewam że z 5 do 4,2 by chcielimarcinelk13 pisze:chyba, że do Twojej 80tki nie wierzę, że kompletny rozrząd kosztuje 700zł :->AdamE pisze:to bardzo przesadził :roll: chyba że serwis jakiś kosmiczny był... ja u siebie w sklepie zapłaciłbym za cały rozrząd 700 zł komplet rolek ruville i pasek contitecha, a wymieniłbym sam czy ja wiem czy to takie wielkie koszta...arezyy pisze:ktoś pisał że za rozrząd z wymianą popłynął na 10tyś