B3 Coupe
felgi miekkie i oklepane ?...no nie moge sie z toba zgodzic nawet zebym chcial...pokaz mi chociaz 3 qpeje z takimi felgami...z identycznyi...one sa oklepane..ale w serii A.....wiesz jakie ja mam dziurexy w poblizu ? a jakie mam dziurexsy jak do roboty jade ? mam ją 3 miechy juz i bicia mam ZERO... a juz wpadalem w takie lochy ze az plyta w radiu przeskakiwala( a radio mam juz ALPINE wiec nie gooowno jakies ) ...kazdy moze wyrazic swoje zdanie...ale ja felg nie zmienie bo moim zdaniem są odjazdowe....nojwyzej profil opony na 45 bo troszke twardo na 40 sie kula...a srodek mysle o okleinie ( ale porządnej ) aluminiowej....co wy na to ? wszsytko co drewniane byloby alu :)a kiera...moze i nie a
pasi...ale tak sie fajnie na niej prowadzi ze szok :)co tam jesze...pomysl na tylne swiatla...masz...to pisz jaki ? moze mi do gooostu przypadnie a naklejka juz dawno jest na dole tam gdzie powinna bo przerejetroowana jest wiec spoko tak ...a rynna ? co mam wspawac jakis smieszny dtm ? taka jest spoko nie za doooza i sie za zbytnio nie wyroooznia....ale jak masz ochote wspawam DTM...tak DLA CIEBIE POZDRO
bo moglismy ostrzej sie wypowiadac hehe
pasi...ale tak sie fajnie na niej prowadzi ze szok :)co tam jesze...pomysl na tylne swiatla...masz...to pisz jaki ? moze mi do gooostu przypadnie a naklejka juz dawno jest na dole tam gdzie powinna bo przerejetroowana jest wiec spoko tak ...a rynna ? co mam wspawac jakis smieszny dtm ? taka jest spoko nie za doooza i sie za zbytnio nie wyroooznia....ale jak masz ochote wspawam DTM...tak DLA CIEBIE POZDRO
bo moglismy ostrzej sie wypowiadac hehe
jak dla mnie tez fajnie sie komponuje dlatego tylko zmienie oponke na lekko wyzsza i malina bedzie...obciachałem gałke ale nie mam cyfrooowki narazie jak dorwe cos to zrobie fotke...troszke krotsza mi wyszla niz chcialem ale za to biegi maja krotki skok...fajnie sie zmienia malina hehe
planuje tez podswietlenie podwozia....ale na okolo a nie jakies smieszne diodki pojedyncze....listwy swietlne czy cos w tym rodzaju...tylko musza byc z dosc twardego tworzywa bo na prawde auto siedzi nisko....najlepiej w kolorze czerwonym...czy myslicie ze w innym ? na to fundusze beda takze smialo gdzies moge z 400 do 500 zeta na to przeznaczyc....takze wypowiedzcie sie co jest najlepsze w tym przypadku
planuje tez podswietlenie podwozia....ale na okolo a nie jakies smieszne diodki pojedyncze....listwy swietlne czy cos w tym rodzaju...tylko musza byc z dosc twardego tworzywa bo na prawde auto siedzi nisko....najlepiej w kolorze czerwonym...czy myslicie ze w innym ? na to fundusze beda takze smialo gdzies moge z 400 do 500 zeta na to przeznaczyc....takze wypowiedzcie sie co jest najlepsze w tym przypadku
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
witam.. q-peja wypasik.. felunek miodzio.. komponuje sie z autem jak "CENZURA", znaczek z grila na druga strone:)) i znaczki bym zostawil niech ludziska wiedza ze to AUDI jedzie.. co do drewna ja bym zostawił to co jest albo zapodał carbon, jakoś alu mi nie podchodzi, rozumiem klamki i takie tam dOOperele ale nie cale wnetrze.. cos mi sie zdaje ze bedzie wiocha:/ mowiles cos o podswietleniu.. ja mam zamiar do swojej audioli zakladac ale zielone.. moze to dziwnie zabrzmi ale mam taki zamiar odkad zobaczylem Civiki w "Szybkich i wściekłych".. swietnie sie zgrał czarny kolor karoserii auta z zielonym swiatlem pod spodem.. ale to tylko moje zdanie.. aha bym zapomnial.. zmien kiere bo normalnie.. masakra.. za KAMEI na przodzie to wogole.. odplywam.. pieknie wygladaja z nimi roczniki do '91 (b3) z tymi nakladkami, ja mam tez tylko na "kwadratowe" halogeny.. przydałby sie taki jak Ty masz.. ogolnie autko na wypasie.. pozdrawiam i szerokosci..
nie bardzo mi się podoba jak odzywasz się tu w stosunku do DREDA .. szacunek się należy, a ja tu wyczówam jakieś szczeniackie drwiny. Mozę się mylę - wówczas przepraszam. Auto z fotek wydaje się być ładne .. ale czytam o tych neonach i tak mi przyszło do głowy, że gdyby nie te koła to pewnie nie zwróciłbyś na nie uwagi .. wiesz chociaż jakie zderzaki masz w swoim aucie? wrócę do kół gratuluję spostrzeżeń i sotrożnej jazdy, po sezonie wrzuć na wyważarkę zobaczymy czy wtedy będziesz tak kozaczyć .. moja wypowiedz miala byc w miare obiektywna, a nie wrzutą na Ciebie mam nadzieję, że źle mnie nie zrozumiesz.
Pozdrawiam, Łukasz.
Pozdrawiam, Łukasz.
siema Duo.... 11 paź zmieniłem opony na lekko wyzszy profil tj 45 i kola byly na wyważarce....stwierdzenie goscia w Dekrze - proste....
a jezeli chodzi o stosunek do kolegi Dreda...nie znam go ale szacunek jest...to chyba oczywiste...szczeniackie wybryki to nie w moim stylu...moze tyle ze lubie wyrazniej niz inni zaakcentowac swoje zdanie na jakis temat...mysle ze mnie zrozumiesz
pozdroooa , Łuki.
a jezeli chodzi o stosunek do kolegi Dreda...nie znam go ale szacunek jest...to chyba oczywiste...szczeniackie wybryki to nie w moim stylu...moze tyle ze lubie wyrazniej niz inni zaakcentowac swoje zdanie na jakis temat...mysle ze mnie zrozumiesz
pozdroooa , Łuki.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80