felgi miekkie i oklepane ?...no nie moge sie z toba zgodzic nawet zebym chcial...pokaz mi chociaz 3 qpeje z takimi felgami...z identycznyi...one sa oklepane..ale w serii A.....wiesz jakie ja mam dziurexy w poblizu ? a jakie mam dziurexsy jak do roboty jade ? mam ją 3 miechy juz i bicia mam ZERO... a juz wpadalem w takie lochy ze az plyta w radiu przeskakiwala( a radio mam juz ALPINE wiec nie gooowno jakies ) ...kazdy moze wyrazic swoje zdanie...ale ja felg nie zmienie bo moim zdaniem są odjazdowe....nojwyzej profil opony na 45 bo troszke twardo na 40 sie kula...a srodek mysle o okleinie ( ale porządnej ) aluminiowej....co wy na to ? wszsytko co drewniane byloby alu :)a kiera...moze i nie a
pasi...ale tak sie fajnie na niej prowadzi ze szok :)co tam jesze...pomysl na tylne swiatla...masz...to pisz jaki ? moze mi do gooostu przypadnie

a naklejka juz dawno jest na dole tam gdzie powinna bo przerejetroowana jest wiec spoko tak

...a rynna ? co mam wspawac jakis smieszny dtm ? taka jest spoko nie za doooza i sie za zbytnio nie wyroooznia....ale jak masz ochote wspawam DTM...tak DLA CIEBIE

POZDRO
bo moglismy ostrzej sie wypowiadac hehe