Witam
włamano mi sie do auta na moje szczescie albo nieszczescie auta nie ukradli , złamał im się łamak i zablokowala kierownica. Czytam i szukam na formum jak rozebrac stacyjkę i zmienić na nową ? wykreciłem zegary dolna pułkę, zdjełem poduszke i zabieram si eza demontaż kierownicy. co dalej ? czytałem o wymianie wkładu i wierceniu w stacyjce . gdize to dokładnie i jak . mam juz załatwianą mała wiertarkę. POMOCY. pozostaje mi tylko albo laweta do mechnika albo ktoś kto przyjedize i to zrobi ale to chyba bedzie spory wydatek .
[B4 1.9TDI 1Z] wymiana stacyjki
- krzysiek11
- Forum Audi 80
ok dzieki , powiedz tylko czy masz namiary na firme jak nie poszukam na necie ,
na elektrodzie znalazlem opis ze zdjeciami jak zmienic wklad , a nie wiesz moze jak z wymontowaniem calej stacyjki ?? czy duzo roboty , wtedy na pewno bylo by lepiej wiercic .
aha zastanawiam sie tylko czy przez to ze kierownica zablokowana i lamak w srodku to czy nie bediz eproblemu z wyjeciem wkladu stacyjki ?
na elektrodzie znalazlem opis ze zdjeciami jak zmienic wklad , a nie wiesz moze jak z wymontowaniem calej stacyjki ?? czy duzo roboty , wtedy na pewno bylo by lepiej wiercic .
aha zastanawiam sie tylko czy przez to ze kierownica zablokowana i lamak w srodku to czy nie bediz eproblemu z wyjeciem wkladu stacyjki ?
- krzysiek11
- Forum Audi 80
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
http://szczegoly.pkt.pl/robak_zamki_sta ... 58abf.html zadzwoń wcześniej i umów się