Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audio w b3

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze, nawigacje GPS, radia CB.
Awatar użytkownika
grze
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grze » 31 sie 2008, 09:19

nie, nie chce wzmaka kupować bo mam ograniczony budżet na "CA", a pytałem się o niego tylko dlatego, że zobaczyłem głośniki 70 Watt w podszybiu to się trochę przestraszyłem, że w drzwiach mogą być głośniki ponad 100Watt i że wtedy może radio słabo je napędzać. ale skoro takie mogą grać na samym radiu to super :-D
zakup nowych głośników wchodzi w grę niestety najwcześniej po nowym roku jak porobię wszystkie niezbędne rzeczy w aucie i kupię koła zimowe.

a czy te Phonocary to jakieś w miare są w ogóle? u mnie grają beznadziejnie i nie wiem czy to wina radia czy głośników. jakoś te pół roku będę musiał przemęczyć zanim zainwestuję w jakieś nowe.

posprawdzałem te kostki przy radiu i mam tak: standardowa na głośniki (niestety mam radio z dwoma kanałami i nie wiem czy działąją mi głośniki z tyłu) oraz dwie kostki zasilające (jedna ori i jedna poprzerabiana). radiem było podłączone do poprzerabianej ale teraz podłączyłem je do ori i gra o wiele lepiej bo ta poprzerabiana nie zasilała wzmaka anteny w tylnej szybie i jakiś inny prąd miała - na tej ori kostce radio gra mi po wyjęciu kluczyka ze stacyjki a na tamtej nie grało, a jak otworzę drzwi i nie zgaszę radia to piszczy taki sam alarm jak przy włączonych światłach :-) wcześniej tego nie było. żeby mi tylko światła przez to słabiej nie świeciły :mrgreen:

a fotki załączyłem, żeby nie być gołosłownym ;-)

Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Oofol » 01 wrz 2008, 05:19

Nie przejmuj się mocą głośników - gwarantuję ci że one nie mają 70W! Phonocar to ogólnie taka budżetówka pokroju Blaupunkta ale najwyższe modele są tez nie najgorsze ;-)
a jak otworzę drzwi i nie zgaszę radia to piszczy taki sam alarm jak przy włączonych światłach :-) wcześniej tego nie było. żeby mi tylko światła przez to słabiej nie świeciły :mrgreen:

a fotki załączyłem, żeby nie być gołosłownym ;-)
Tak jest w seryjnym radiu dlatego o świecenie się nie martw

Zablokowany

Wróć do „Car Audio, GPS, CB.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl