witam wszystkich kolegów. Niedawno stałem się posiadaczem b4 w automatycznej skrzyni biegów i dieslu. auto jest kupione w Niemczech od 1 właściciela. nie mam z nim żadnych problemów jednak interesują mnie jakieś szczegółowe informacje o tym modelu. głownie o tym jak się prowadzi konserwuje utrzymuje auto w automacie i dieslu. pierwszy raz mam styczność z takim rodzajem auta . data 1 rejestracji to 30 styczeń 1995. jednak po przeglądzie w Polsce wywnioskowali ze to rok 94. możne powiecie mi jak mogę dojść do prawdziwej daty produkcji. możne po danych katalogowych. macie jakieś pomysły??
pozdrawiam
[80 B4 1.9 1Z] informacje
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
I tu musze Cie troche sprostowac bo na rynek US / Japan szły sednay tak samo długo jak u nas avanty <ok>RaKo pisze:a tak na marginesie produkcja sedanów została zakończona w 94 roku
Jak sam dobrze zauwazyłes podałes date pierwszej rejstracji a data produkcji bedzie zapewne nieco starsza wiec 94 rok bedzie na 99% data produkcji auta.dobo26 pisze: data 1 rejestracji to 30 styczeń 1995. jednak po przeglądzie w Polsce wywnioskowali ze to rok 94.