ja tylko napiszę tak: nie było mnie -lipa szlak mnie trafia że była fajna imprezka- a mnie nie było moim białym szatanem ale dzięki temu mój kolega mógł pokazać się autkiem z nowymi elementami ale mam nadzieje że jeśli szybko uda mi się dokończyć moją czerwoną strzałe to napewno się spotkamy
Napisze ci tak Avancik piękny a co do zlotu spokojnie rozkręcimy sie i tak czuje że mamy coraz to mocniejszą ekipe więc damy rade... jak tylko komu pasuje to zapewne przyjedzie.... :mrgreen:
Hmy, według grafiku 27 mam wolny ale nic nie obiecuje. bo tydzień później mam wesele siostry i może być trochę pracy. Ale to zobaczymy bliżej terminu. Może tym razem nic nie pokrzyżuje mi szyków
No dobra. Są osoby ,którym nie pasuje.
Ale pewnie są osoby,którym PASUJE. Mieliśmy pooglądać drifty na torze. Jak nie to może inny weekend. Skoczymy ekipą na kręgle do plazy albo cuś :mrgreen: <pomysl>
Narki1 jestem za mi to odpowiada :-> Trzeba umocnić ekipe Wlkp to damy rade wszystko zdziałąć :mrgreen: Jak by co u mnie w mieście też są kręgle :mrgreen:
nie to żebym się czepiał ale wspieram ekipe WLKP tylko ciekaw jestem kto wesprze ekipe lubuską w której zostałem ja i wilu :-x myśle że maxymalnie do 20 załatwie wszystkie papiery do mojego avancika i może się spotkamy wszyscy w lubuskim na jakimś grilu zwiedzaniu małego zoo(strusie indyki małe koniki i inne małe zwierzaczki)oczywiście zwiedzając pobliskie sklepiki alkocholowe :mrgreen: