[80 B4]Brak spryskiwaczy
[80 B4]Brak spryskiwaczy
Termostat wymieniony [nie było ta żle] wymieniłem też pomkę spryskiwaczy myślałem że to ona jest walnięta ciekło z niej i wogule żle wyglądała no i bez efektu czyżby pod kierownicą przełącznik zespolony - ; :?: rozbierał Ktoś to kiedyś ? da się naprawić czy trzeba wymienić ?
Ostatnio zmieniony 17 gru 2006, 13:23 przez YAMATO, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelbicz
- Forum Audi 80
Witam!
Jeżeli masz problem typu "ciągniesz wajchę do siebie a tu nic.." to proponuję użyć preparatu do czyszczenia styków w aerozolu (np. KONTAKT 60) lub teslanol t6 Oszillin, ten z kolei zawiera dodatkowo smar do styków. U mnie ten manewr podziałał i działa od roku!
Wystarczy porządnie spryskać wnętrze przełącznika zespolonego (bez rozbierania)
Ale jeżeli po pociągnięciu przełącznika wycieraczki się uruchamiają a spryskiwacz nie, to szukałbym usterki gdzieś w elektryce..
Jeżeli masz problem typu "ciągniesz wajchę do siebie a tu nic.." to proponuję użyć preparatu do czyszczenia styków w aerozolu (np. KONTAKT 60) lub teslanol t6 Oszillin, ten z kolei zawiera dodatkowo smar do styków. U mnie ten manewr podziałał i działa od roku!
Wystarczy porządnie spryskać wnętrze przełącznika zespolonego (bez rozbierania)
Ale jeżeli po pociągnięciu przełącznika wycieraczki się uruchamiają a spryskiwacz nie, to szukałbym usterki gdzieś w elektryce..