jak dla mnie to straszną wiochą zajeżdża takie podświetlenie ale każdy robi jak chce
I tu się z Tobą zgodzę AdamieE :mrgreen: ...Pozdrawiam
oczywiście że tak kolego, ja tego nie neguję, tylko swoją opinię wyraziłem, np ja to bym spojlera nigdy nie założył a inny nie wyobraża sobie auta bez spojlera i to jest właśnie fajne,że każdy z nas jest inny... powodzenia w modach życzę i jednakowoż satysfakcji z tegoSzula298 pisze:Karzdy ma prawo robić to co uważa za słuszne w swoim samochodzie ....
w większości samochodów którymi miałem przyjemność jeździć była podświetlana podłoga albo tylko po stronie kierowcy albo cały przód był podświetlony i to było już montowane w fabryce więc to chyba nie jest jakiś tam tuning a tymbardziej wiocha.samochody w których to widziałem to: A4 , citroen C5, volvo V40 , S60. w sumie zastanawiam się czy czasem w audi 80 też nie było takiego podświetlania po stronie kierowcy bo w półce pod kierownica jest taka kwadratowa zaśepka w która idealnie pasuje właśnie jakas lampka...AdamE pisze:jak dla mnie to straszną wiochą zajeżdża takie podświetlenie ale każdy robi jak chce
nie montuj żadnych neonów tylko moduł flux np taki: http://moto.allegro.pl/item426610102_mo ... akosc.htmlSzula298 pisze:nadal nie wiem co mam zamontować diody czy neony jakieś
Od poczatku watku pisze o SuperFluxach i nikt mnie nie slucha... Sam mam dwa takie same podwojne czerwone moduly - i sa bardzo dobre, reszte modulow sam sobie polutowalem i polecam wsztstkim diody SuperFlux soczewka 5mm - maja spory kat swiecenia /180 stopni/ i sie swietnie nadaja jako moduliki 4 diodowe /bez resystora/ pod 12V!hudy pisze:nie montuj żadnych neonów tylko moduł flux np taki: http://moto.allegro.pl/item426610102_mo ... akosc.htmlSzula298 pisze:nadal nie wiem co mam zamontować diody czy neony jakieś
moge ci to polecic bo sam mam takie założone i naprawde dobrze swiecą, nie świeca punktowo tylko rozświetlają całą podłoge.w bagażniku miałem kiedyś założone neony ale zamieniłem je właśnie takimi modułami i świecą naprawde świetnie...