[80 B3, 1990] - Nie działaja światla krótki i długie
[80 B3, 1990] - Nie działaja światla krótki i długie
Pomozcie prosze!! wczoraj zdechly mi światla krotkie i dlugie. Pierwsze co zrobilem sprawdzilem bezpieczniki i tu mnie lekko zdziwnie ogarnelo gdyz bezpieczniki sa wszyskie dobre. Sprawdzilem kazdy jeden. Pozniej mowie moze żarówki ...ale zarowki sa dobre. Dzisiaj rozkrecilem deske i lukalem czy przy wtyczce od pajaka sie cos nie odlutowalo ale wszystko ok. Co smiesnijsze..jest w tym wszystkim to to ze mrugac długimi moge ale właczyc nie moge ani długich ani krotkich.
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
Często dzieje się tak że niektórzy psykają wszystko nabłyszczaczem do kokpitu, a wiadomo jest on tłusty! naleci do środka, osiądzie kurz na stykach i po światełkach, ja zanim bym zaczął to rozkręcać to wolał bym kupić jakiś mały preparat do styków i psiknąć do środka, może pomoże, no chyba że już się styki popaliły to preparat nic nie da.
-
- Forum Audi 80
problem z świaiatłami mijania
witaj
ja też miałem taki problem.
światła potrafiły zgasnąć podczas przełączania,kogo bym się nie zapytał to wszyscy wskazywali na przełącznik,więc kupiłem i.......nic bez zmian.Pojechałem więc do elektryka,a ten zdjął kostkę z przełącznika przeczyścił dolne styki ,psiknął wd idziała
ja też miałem taki problem.
światła potrafiły zgasnąć podczas przełączania,kogo bym się nie zapytał to wszyscy wskazywali na przełącznik,więc kupiłem i.......nic bez zmian.Pojechałem więc do elektryka,a ten zdjął kostkę z przełącznika przeczyścił dolne styki ,psiknął wd idziała