[80 B4 2.0 ABT] Włącznik halogenów.
-
- Forum Audi 80
[80 B4 2.0 ABT] Włącznik halogenów.
Może ktoś ma informację na temat włącznika świateł przeciwmgielnych do audi 80 b4!
Chodzi mi o to czy istnieją do tych modeli włączniki(że tak to określę) dwustopniwe?
Aby jednym włącznikiem w pozycji pierwszej włączyć przeciwmgielne - przód i tym samym włącznikiem w pozycj drugiej włączyć przeciwmgielne - tył.
Dziękuję za wszelkiego rodzaju informację.
Pozdrawiam.
Chodzi mi o to czy istnieją do tych modeli włączniki(że tak to określę) dwustopniwe?
Aby jednym włącznikiem w pozycji pierwszej włączyć przeciwmgielne - przód i tym samym włącznikiem w pozycj drugiej włączyć przeciwmgielne - tył.
Dziękuję za wszelkiego rodzaju informację.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2008, 11:49 przez Tomekbuli1978, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
No to wywalasz kieszonke i masz miejsca jeszcze od groma, a jak nie chesz wywalac to musisz sobie zmozić samemu przełacznik dwu stopniowy z czym nie powinno byc wiekszego problemu bo sprawa jest dość prosta. Chyba ze ratuje Cie załanczanie obydwu swiateł z jednego włacznika to juz całkiem proscizna, ale to taka najprostrza alternatywa jesli nie chcesz pozbywac sie kieszonki.
-
- Forum Audi 80
A gdzie można znależć mniejszą kieszonkę,powiedzmy mniejszą o jeden przełącznik?
Na allegro,coś by takiego było?Niechciałbym,abym włożył przełącznik i pozostała dziura po kieszeni.Natomiast za włącznikami patrzyłem za dużego wyboru to nie ma.Napiszę inaczej jest bardzo mało.Jeśli chodzi o załączanie z jednego przełącznika,to to nie wchodzi w grę,bo nie zawsze używa się przeciwmgielnym z tyłu jak i z przodu.
Ale bardzo dziękuję za zainteresowanie,a także za pomoc.
Wszystkiego dobrego i szerokich dróg.Pozdrawiam. :->
Na allegro,coś by takiego było?Niechciałbym,abym włożył przełącznik i pozostała dziura po kieszeni.Natomiast za włącznikami patrzyłem za dużego wyboru to nie ma.Napiszę inaczej jest bardzo mało.Jeśli chodzi o załączanie z jednego przełącznika,to to nie wchodzi w grę,bo nie zawsze używa się przeciwmgielnym z tyłu jak i z przodu.
Ale bardzo dziękuję za zainteresowanie,a także za pomoc.
Wszystkiego dobrego i szerokich dróg.Pozdrawiam. :->
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80