B3 1.8S quattro Comfort Edition - SPRZEDANA ....
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Super B3 ! Pogratulować. A co do tego Obszycia to ani trochę on nie przypomina do oplowskiego ...Śliczny mięciutki jasny welurek :lol: ...Super zadbana Niunia. Co do prędkości moja ma tylko 75KM i pojechałem nią po prostej 190km/h więc Twoje w quattro na pewno bez wysiłku dobiło do tej prędkości co już pisałaś <ok>
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Dziękuję wszystkim za opinie, mam nadzieję, że w pełni szczere
Co do wyposażenia, to ja również byłam w lekkim szoku, że tyle ona ma, jednak najśmieszniejsze bylo to, że człowiek od którego to kupiłam, praktycznie nie powiedział o wersji Że był znaczek Comfort Edition to był.. Nic mu to nie mówiło.. Więc ja też go nie uświadomilam Dlatego tez myślę, że cena za jaką nabyłam niunię jest naprawdę suuuper :mrgreen:
Teraz pasuje założyc jakieś alu 15 może takie spedline .. .. Zobaczymy..
Zastanawiam się nad zmianą kieruneczków z pomaranczu na białe zarówno z tyłu jak i z przodu.. Ale korci z jednej strony pozostawienie jej w serii.. :roll:
Co do wyposażenia, to ja również byłam w lekkim szoku, że tyle ona ma, jednak najśmieszniejsze bylo to, że człowiek od którego to kupiłam, praktycznie nie powiedział o wersji Że był znaczek Comfort Edition to był.. Nic mu to nie mówiło.. Więc ja też go nie uświadomilam Dlatego tez myślę, że cena za jaką nabyłam niunię jest naprawdę suuuper :mrgreen:
Teraz pasuje założyc jakieś alu 15 może takie spedline .. .. Zobaczymy..
Zastanawiam się nad zmianą kieruneczków z pomaranczu na białe zarówno z tyłu jak i z przodu.. Ale korci z jednej strony pozostawienie jej w serii.. :roll:
- Sebastian1988
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- Sebastian1988
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Nie nie kolego.. Przeczytaj dokładnie co napisalam na pierwszej stronie.. Do Comfort Edition z 90 poszedł gril, chromowane obwódki wokół szyb no i blenda.. To Cie pewnie mogło zmylić..RaKo pisze:EwelinaCzarna, czy to nie jest przypadkiem 90
Przebiegu ma 227 z groszami.. I jest na 100% oryginalny :mrgreen:Sebastian1988 pisze:A ile ma przebiegu jeśli można wiedzieć??
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: