świetnie wygląda, skóra czarna pasuje do autka, moze i ja sie kiedys na to skusze ...ale z tym to dalsze plany:) biały wymiata wszystkie inne:) pozdro!!
noorbi pisze:
Powodzenia w lakierowaniu, sam będziesz działał?
Taki mam plan, kompresor kupiłem, teraz rozglądam się za dobrym pistoletem, a w zimie mam ogrzewany garaż to będzie nauka malowania, więc może na wiosnę podejmę się malunku niuni
mar0z pisze:Bardzo ładny samochodzik. Zdaje mi się, że widziałem go kiedyś 'na żywo' jak stał zaparkowany pod blokiem w Lublinie
Bardzo możliwe co do planów chwilowo ograniczam do minimum, czeka mnie wymiana amorów, co do reszty planuje jeszcze kiere zmienić, blende od 90 i ciągle mnie kusi zderzak od coupe, ale w maju wesele trzeba przyciąć wydatki <ok>
Nie obraź sie ale weź sie troche za audiczke, spasuj ją lepiej walnij polerke odśwież plastiki... i aprawde będzie piękna furka... swoją drogą z racji studiowania fotografi, pozwole sobie skomentowac i fotki:)... mniej podkręcania kolorów wiecej techniki w zdjęciach:)... ale pełen szacun jak na początek bo są niesamowite:) samleprzych nie robie:)