Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Ankieta na temat wlepy

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80

Czy naklejka klubowa powinna być

Czas głosowania minął 24 wrz 2008, 23:16

Widoczna na 3/4 wielkości szyby tylnej
22
21%
Subtelna jako logo na klapie bagażnika
85
79%

Liczba głosów: 107

Awatar użytkownika
Szula298
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Szula298 » 12 wrz 2008, 00:14

Widziałem pierwszą wersje ankiety była inaczej sformułowana, potem zmiany myślałem że willi sam zmienił ale widzę że jest inaczej dość dziwna sprawa bo ankieta miała być na temat czy ktoś by chciał takową naklejkę na szybę czy też nie i czy ktoś by był tym w ogóle zainteresowany ……. Ja mam taką naklejkę i to na pewno nie jest 3/ 4 szyby ludzie bez przesady to nie tapeta na ścianę naklejając ją miałem nadzieje że będę promował naszą stronę i że przez to więcej właścicieli audi 80 dowie się że taki klub istnieje i że będą mogli się czegoś tu dowiedzieć….no ale…

Przepraszam za błędy lecz tekst pisałem w Microsoft Office Word mam nadzieje że bez błednie ......

Awatar użytkownika
jagna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jagna » 12 wrz 2008, 08:10

3/4????
Czyli naklejka na prawie całą szybe?
Zakładajac, że to jest błąd i ma byc naklejka na 1/4 szyby to stwierdzam, że napewno ta duża naklejka jest bardziej widoczna a ta malutka, no nie wiem jeśli sie stoi w korku zderzak przy zderzaku to owszem ale jesli się kogos minie z tą naklejką z większej odległości to nie wiem czy się zauważy.

Awatar użytkownika
goldi j51
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi A6
Nadwozie: Sedan
Kontakt:

Post autor: goldi j51 » 12 wrz 2008, 10:18

ja mam chyba pecha mam naklejkę klubową i tablice rejestracyjne klubowe i przez tyle czasu nikogo jeszcze z klubu nie spotkałem :-| a Wrocław jest duży :-D

Awatar użytkownika
jagna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jagna » 12 wrz 2008, 10:46

goldi j51 pisze:ja mam chyba pecha mam naklejkę klubową i tablice rejestracyjne klubowe i przez tyle czasu nikogo jeszcze z klubu nie spotkałem a Wrocław jest duży
to przyjedź na pomorze może szybciej spotkasz :-D

marcin 855
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marcin 855 » 12 wrz 2008, 15:08

mam naklejke na szybe i jest dobrze .
ale widze że w klubie zrobiła się klika jak jeden powie że za wielka naklejka to reszta niema swojego zdania i prubują się przypucować komuś ciekawe komu pozastawiam niech każdy sobie sam odpowie???
a co do pisowni co nie którzy powinni pisać dyktanda bo to nie jest kur zapiał konkurs i mam nadzieje że kolega powinien się domyśleć który wezmie udział w dyktandzie bo takowe organizują w polskiej krajnie i pochwali się pierwszym miejscem a jak nie to niech zamilczy na wieki ,,,miodek się znalazł;;;
pozdrawiam kolegów

Awatar użytkownika
Hary89
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Hary89 » 12 wrz 2008, 15:16

Tylko i wyłacznie na 3/4 szyby! Jak sie bedziemy wymijac to ja nie dostrzegne takiej malej naklejeczki ;/ a taka na szybke jak miałbym to chyba wszyscy by mnie zlukali :mrgreen:
Ja bym proponował aby po polowie, zrobic tych i tych.. Ja długo juz czekam na jakas naklejke klubowa i w gre wchodzi tylko ta na szybki..

Pozdrawiam.. ;-)

AdamE

Post autor: AdamE » 12 wrz 2008, 16:04

też jestem tego zdania żeby zrobić po połowie trochę tych i tych bo jeden woli agro a drugi dyskrecję wiec dla każdego coś miłego

Awatar użytkownika
willi
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: willi » 12 wrz 2008, 17:55

więc temat został zmieniony i mam nadzieje że tak zostanie

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Model: Audi 80 B4
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 12 wrz 2008, 18:47

willi, po pierwsze nie krzycz proszę. Po drugie, Doc wyraźnie Ci napisał jakiej treści pytania mają być w ankiecie. Dlaczego takie a nie inne? Otóż dlatego, że Ankieta ma być prosta i jednoznaczna jeśli ma z niej coś wynikać. Celem tej ankiety miało być ustalenie, która naklejka jest lepiej przyjmowana przez większość użytkowników. I tylko tyle. Myślę, że nikt z Administracji nie miałby nic przeciwko produkcji i rozprowadzaniu takich naklejek gdyby chętnych byłoby co najmniej 50/50 % i byłoby to wcześniej uzgodnione z administratorami (Doc, Jmm).

marcin 855, Jakbyś Kolego nie zauważył to Regulamin w punkcie 8 mówi:
"8. Staraj się pisać poprawną polszczyzną. Przed wysłaniem posta sprawdź, czy nie ma w nim błędów ortograficznych, interpunkcyjnych lub literówek. Jeżeli zobaczysz błędy już po umieszczeniu wiadomości na forum, użyj opcji "edytuj", żeby je poprawić. Nagminne łamanie zasad ortografi będzie karane ostrzeżeniem."
Rejestrując się na forum zaakceptowałeś Regulamin, więc go przestrzegaj zamiast bezzasadnie się bulwersować.

marcin 855
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marcin 855 » 12 wrz 2008, 19:39

ale mnie zjechałeś.........ja się nie bulwersuje tylko zaproponowałem żeby kolega jechał na dyktando ogulno polskie i zdobył pierwsze miejsce to by było coś wielkiego....
a jak ktoś jest dyslektykiem to można powiedzieć ,że koledzy wymyślili sposub aby poniżać chorych bo to jest choroba i niezdającse sprawe można komuś krzywde wyżązić...
no i następna sprawa Doc napisał a może napiszcie macie pisać to co nam się podoba bo jak ktoś napisze ,że naklejka to wieś tunig to członkowie klubu piszą to samo a gdzie własne zdanie ???
Doc je ma jest fanem AUDI a wozi się Pasatem
pozdro

Awatar użytkownika
nowy200
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: nowy200 » 12 wrz 2008, 19:40

Ja bym wolał nalepę na szybę.OOOO kolor czerwony i tej dyskretnej wcale by nie było widać.

Awatar użytkownika
ciaho
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: ciaho » 12 wrz 2008, 19:49

Jedni wola teściową a inni córkę,
każdy sam sobie znajdzie miejsce na naklejkę.

Ja mam naklejkę od Kolegi Szuli i zainstaluje ja po lewej stronie miedzy lampa a zderzakiem
mamy ruch lewostronny, jak będę wyprzedzał lub mnie ktoś pogoni to uwagę zwróci na lewa stronę auta bardziej niż na prawa taka mam nadzieje .

<piwo> Pozdrowienia dla uczestników spot WLKP <piwo>

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Model: Audi 80 B4
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 12 wrz 2008, 20:03

marcin 855, Kolego nie przeginaj proszę i nie ciągnij OT! Dysleksja ani dysortografia nie usprawiedliwiają w najmniejszym stopniu zwykłego lenistwa ludzi, którzy się tym schorzeniem zasłaniają. Twój post wyraźnie wskazuje, że masz pretensje do Kolegi, który zwraca innym uwagę na poprawność pisowni.
marcin 855 pisze:a co do pisowni co nie którzy powinni pisać dyktanda bo to nie jest kur zapiał konkurs i mam nadzieje że kolega powinien się domyśleć który wezmie udział w dyktandzie bo takowe organizują w polskiej krajnie i pochwali się pierwszym miejscem a jak nie to niech zamilczy na wieki ,,,miodek się znalazł;;;
Zdanie to wyraźnie wskazuje na ukryte pretensje.
Jeszcze raz proszę, żebyś zaczął przestrzegać postanowień Regulaminu odnośnie pisowni bo po pierwsze; chociaż nie jest to strona polonistyczna to poprawność pisowni świadczy o nas samych i jest to jeden z punktów wspomnianego Regulaminu. Proszę również byś przestał wielokrotnie nagminnie używać znaków typu wykrzyknik, średnik, znak zapytania itp. To również jest niezgodne z regulaminem. Nagminne ignorowanie Regulaminu kończy się ostrzeżeniem do profilu.

marcin 855
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marcin 855 » 12 wrz 2008, 20:51

nieważne nie będe się dalej na ten temat spierał czy ma racje czy nie, ale może mogło by być tak,żeby uwagi zwracać na prywatnej wiadomości.
no a co do słowa pretensie ja niemam żadnych naprawde trudno sprawić ,żebym się na kogoś obraził .
pozdrawiam kraków.
no ale odbiegliśmy od sensu sprawy co z tymi naklejkami bo ja mam i kilku innych kolegów .

Awatar użytkownika
EwelinaCzarna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: EwelinaCzarna » 12 wrz 2008, 20:56

Moim skromnym zdaniem - nalezy zrobić i takie i takie wlepy.. Są gusta i guściki.. Ktoś wcześniej napisał, że duża wlepa robi wieś .. :-/ Hmm.. Wieś to dla mnie nalepki z tesco, a nie napis promujący klub.
W moim B4 jest zarówno duża wlepa na szybie, jak i mała na klapie aa do tego ramki pod tablicą.. Niektórzy mówią, że to już choinka.. Mnie jednak nie przeszkadza i zostaje tak jak jest.. Możecie zobaczyc jak to wygląda a opinia na ten temat niech zostanie w waszych główkach.. Pozdrawiam
Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”