Sugestie i problemy z forum
W gruncie rzeczy to te punkty są chyba potrzebne dla lepszego samopoczucia nagrodzonego nimi, a po ilości punktów Danka już widać, że gość jest ogólnie przydatny i uznany na forum. W związku z tym uważam, że jednak nie ma co, robić czegokolwiek z przydzielaniem punktów.
Ja mam natomiast takie pytanie... czemu :mrgreen: jest żółty, a nie jak nazwa wskazuje zielony :lol: ?
Ja mam natomiast takie pytanie... czemu :mrgreen: jest żółty, a nie jak nazwa wskazuje zielony :lol: ?
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2008, 11:22 przez Pawog2, łącznie zmieniany 1 raz.
jagna, nie wiem o co tobie chodzi. jeśli masz jakieś konstruktywne pomysły to je zgłaszaj, tak jak robią to inni. bo jeśli uważasz, że wiesz wszystko i tylko zamierzasz krytykować innych, to sorki ale nie mam czasu wdawać się w taką dyskusję bo są inne - ciekawsze 
ps.
i jeśli będę miał zamiar komuś podziękować za to, że mi bezinteresownie pomógł, to podziękuję i nie będę ciebie pytał o pozwolenie :mrgreen:
ps.
i jeśli będę miał zamiar komuś podziękować za to, że mi bezinteresownie pomógł, to podziękuję i nie będę ciebie pytał o pozwolenie :mrgreen:
-
AdamE
forum jak sama nazwa wskazuję jest po to aby ludzie mogli podyskutować, wyrazić swoje zdanie (czasem skrytykować) a nie tylko tak jak mówi jagna, słodzić, na lewo i prawo... koledzy nie ma co sie unosić, jeden zbiera punkty, drugi wiedzę której mu brakuje na temat Audi (mówie o sobie) i jest fajnie. Pozdro 600grze pisze:jeśli uważasz, że wiesz wszystko i tylko zamierzasz krytykować innych, to sorki ale nie mam czasu wdawać się w taką dyskusję bo są inne - ciekawsze
-
AdamE
wiem o co chodziło, ale moje słowa nie dotyczyły tylko Danka jeśli o to chodzi, nie zamierzam się nikomu podlizywać i nigdy nie będę. Akurat Danek się pojawił w odpowiednim miejscu i czasie więc posłużył za przykład. Tak w ogóle to proponuję zakończyć ten OT bo do niczego to nie zmierza...AdamE pisze:podejrzewam że koleżance z tymi punktami o co innego chodziło... czytaj ze zrozumieniem