[80 B4 2.0 ABK] DOSTEPNOSC CZESCI!!!
[80 B4 2.0 ABK] DOSTEPNOSC CZESCI!!!
Koledzy! Cieknie mi plyn chlodniczy...przepuszcza (krociec), plastikowe przejscie pomiedzy glowica a wezem od nagrzewnicy! Wyciek jest tuz przy srubie mocujacej krociec do bloku silnika!!!
Moje pyatnie jest takie: CZY W POLSCE( Warszawa) MOZNA BEZ PROBLEMU KUPIC TAKI KROCIEC??? Pytam gdyz mieszkam w Szwajcarii a tu sa straszne ceny i ciezko jest kupic taka czesc! Tylko i wylacznie na zamowienie a to sie wiaze z dosc sporymi kosztami jak za taka czesc!!! Ile moze ona kosztowac??? Tutaj licza sobie za nia 80 CHF czyli ok 190 zeta!
Moje pyatnie jest takie: CZY W POLSCE( Warszawa) MOZNA BEZ PROBLEMU KUPIC TAKI KROCIEC??? Pytam gdyz mieszkam w Szwajcarii a tu sa straszne ceny i ciezko jest kupic taka czesc! Tylko i wylacznie na zamowienie a to sie wiaze z dosc sporymi kosztami jak za taka czesc!!! Ile moze ona kosztowac??? Tutaj licza sobie za nia 80 CHF czyli ok 190 zeta!
Ostatnio zmieniony 20 mar 2007, 23:37 przez dziadek21, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Maksymalnie 30 PLN - oczywiście podróbka, która i tak niebawem się wypaczy i zacznie cieknąć. Ceny oryginału nie znam, ale 100 PLN to tak na "dzień dobry". Wszystko ładnie pięknie, pod warunkiem, że nie masz wżerów w materiale głowicy, wtedy nawet króciec oryginalny na niewiele się zda. Wszelkiej maści silikony to tylko półśrodek - wcześniej, czy później zaczna przepuszczać. Nie to żebym był pesymistą, ale chce byś wiedział na czym stoisz. Częśc ta należy do raczej do grupy ogólnodostępnych.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2007, 22:43 przez czarekj, łącznie zmieniany 1 raz.
Krociec
Ja mialem ten sam problem! I moge ci podpowiedziec tak ze... Lutownica Transformatorowa wszycho zalatwila zaspawalem (zatopilem) wszystkie pekniecia od srodka przez ktore przeciekalo i jest gitara, troche silikonku miedzy blok a krociec (nie dokrecac mocno bo to jest przyczyna ktora rozsadza ten krociec i cieknie) i suchutko...
Pzdr
Pzdr
ok tak powiem ale wiesz lepiej by bylo jakby naocznie widzial jak to wyglada...w necie nigdzie nie moge znalesc fotki tego krocca, na allegro tez nie ma ale dzieki ze chociaz tak mi pomogles
[ Dodano: 2007-03-20, 20:39 ]
a mozesz mi powiedziec gdzie w Warszawie znajduje sie dobry sklep z czesciami Audi??? Bo ja tez jestem z Warszawy
[ Dodano: 2007-03-20, 20:50 ]
jednak znalazlem fotke
na stronie inter carsu! ma numer 048121121B
Czy on tez bedzie dobry do mojego modelu?
[ Dodano: 2007-03-20, 20:39 ]
a mozesz mi powiedziec gdzie w Warszawie znajduje sie dobry sklep z czesciami Audi??? Bo ja tez jestem z Warszawy
[ Dodano: 2007-03-20, 20:50 ]
jednak znalazlem fotke
na stronie inter carsu! ma numer 048121121B
Czy on tez bedzie dobry do mojego modelu?
Polecam hurtownie INTER TEAM i INTER CARS. Detaliści jeśli już to nie mają szerszej oferty niż w tych dwóch hurtowniach, ale ich marże są kosmiczne. Czasami jest dużo taniej wyjechać nawet 50 km za W-wę i tam kupić jeżeli zamówienie jest większe.
Tylko nie wypuszczaj sie z tym uszkodzonym króćcem do Polski.
[ Dodano: 2007-03-20, 20:51 ]
To nie jest to!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2007-03-20, 20:52 ]
To jest króciec do termostatu. Ma byc dokładnie taki numer jak Ci podałem. 048121145B
Tylko nie wypuszczaj sie z tym uszkodzonym króćcem do Polski.
[ Dodano: 2007-03-20, 20:51 ]
To nie jest to!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2007-03-20, 20:52 ]
To jest króciec do termostatu. Ma byc dokładnie taki numer jak Ci podałem. 048121145B