Wzmacniacz - do glosnikow Ground Zero
Wzmacniacz - do glosnikow Ground Zero
Jaki proponujecie wzmacnicz do 500zł 4-kanałowy do głośników Ground Zero i niebawem skrzynki basowej . Piszcie opinie i podawajcie jakie wzmaki. Dzięki <ok>
Ostatnio zmieniony 23 gru 2011, 11:38 przez Kuba988, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepiej to nowy wzmak a jeśli chodzi o skrzynie to raczej coś pokroju tej skrzyni zamkniętej ,a może coś innego byś polecił w tych pieniądzach co ta skrzynia
<ok>
<ok>
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Nie wiem, bo wszystkie nie słyszałem więc nie mogę się na ten temat wypowiedzieć.Kuba988 pisze:Jakie firmy produkują dobre wzmaki bez zawyżania i lipy ??
Carpower też chłopaki piszą, że ma nieco mniej mocy niż producent podaje, ale jest to dość sensowne wyjście w przypadku gdy szukasz nowego i 4 kanałowego wzmacniacza w cenie do 500zł. Na dwa przednie kanały puścić sobie zestaw głośników, a dwa tyły zmostkujesz i puścisz subwoofer. Jest spory wybór głośników niskotonowych który ten wzmacniacz pociągnie. Niby w tej cenie kupisz nowe Peiyingi czy Boschmany o dużych mocach, ale z nimi to wiadomo jak jest.
Jak pisałem Lanzara sobie odpuść na dzień dobry. Powinienem go chwalić bo go miałem :mrgreen: ale naprawdę mi się nie spodobał.