Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Ankieta na temat wlepy

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80

Czy naklejka klubowa powinna być

Czas głosowania minął 24 wrz 2008, 23:16

Widoczna na 3/4 wielkości szyby tylnej
22
21%
Subtelna jako logo na klapie bagażnika
85
79%

Liczba głosów: 107

Awatar użytkownika
willi
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: willi » 16 wrz 2008, 23:31

rafałsz pisze:Zdecydowanie skromniutka naklejka na klapę :-) Taka na pół szyby po pierwsze badziewnie wygląda a po drugie źle by się parkowało tyłem :-P

Pozdrawiam
kolego czy ty jesteś takiTAMPY czy mi sie tak wydaje ? jeżeli moja naklejka zasłania połowe twojej szyby to masz szybe mniejszę i węższą od fiata 126p :mrgreen: człowieku pomyśl logocznie i poczytaj to co jest napisane a nie pierdziel głupot i nie pisz na oślep bo jeżeli mi moja naklejka zasłaniała by ponad połowe szyszy to sam NIGDY BYM JEJ NIE NAKLEIŁ!!!!!!!

Ludzie zastanówcie się co piszecie

Awatar użytkownika
jagna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jagna » 17 wrz 2008, 07:19

Doc pisze:Dziękujemy za wzięcie udziału.

Potwierdziła się kwestia jaką wlepę produkować.
tzn że nie bedą produkowane dwa rodzaje wlepy? Czy w tym wszystkim nie chodziło o to:

1. Doc ma zawsze racje
2. Jesli Doc nie ma racji wracamy do punktu 1

może czas znów zmienic regulamin chyba zaczynam rozumieć Oofol-a i wielu innych :-|
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2008, 12:55 przez jagna, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
rafałsz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: rafałsz » 17 wrz 2008, 10:26

willi pisze:
rafałsz pisze:Zdecydowanie skromniutka naklejka na klapę :-) Taka na pół szyby po pierwsze badziewnie wygląda a po drugie źle by się parkowało tyłem :-P

Pozdrawiam
kolego czy ty jesteś takiTAMPY czy mi sie tak wydaje ? jeżeli moja naklejka zasłania połowe twojej szyby to masz szybe mniejszę i węższą od fiata 126p :mrgreen: człowieku pomyśl logocznie i poczytaj to co jest napisane a nie pierdziel głupot i nie pisz na oślep bo jeżeli mi moja naklejka zasłaniała by ponad połowe szyszy to sam NIGDY BYM JEJ NIE NAKLEIŁ!!!!!!!

Ty sie zastanów co piszesz :lol: W Ankiecie jest wyraźnie napisane "Widoczna na 3/4 wielkości szyby tylnej" Czyli naklejka zasłania PONAD połowe szyby 8-) Matematyki Cie w szkole nie uczyli ? :mrgreen:

aha, teraz zauważyłem dopiero, że jest błąd w ankiecie :-P Bo tego tematu nie śledziłem od początku, w Twoim pierwszym poście pisze, że 1/4 :-) Ale i tak ta skromniejsza lepsza a ty sie na przyszłość tak nie musisz unosić, każdy sie może pomylic :-/

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mazakback
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: mazakback » 17 wrz 2008, 10:38

Moim zdaniem taka mala subtelna. Jest fajna graficznie, a ta duza to mi sie kojazy z takimi napisami jak niegdys slawny "Pajonier"

Awatar użytkownika
Szula298
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Szula298 » 17 wrz 2008, 14:32

rafałsz pisze:
willi pisze:

Pozdrawiam

Ty sie zastanów co piszesz :lol: W Ankiecie jest wyraźnie napisane "Widoczna na 3/4 wielkości szyby tylnej" Czyli naklejka zasłania PONAD połowe szyby 8-) Matematyki Cie w szkole nie uczyli ? :mrgreen:

aha, teraz zauważyłem dopiero, że jest błąd w ankiecie :-P Bo tego tematu nie śledziłem od początku, w Twoim pierwszym poście pisze, że 1/4 :-) Ale i tak ta skromniejsza lepsza a ty sie na przyszłość tak nie musisz unosić, każdy sie może pomylic :-/

Pozdrawiam
to nie jest błąd napisane przez williego tylko ankieta została zmieniona przez administratora (Doc) i dlatego jest z błędem w realu naklejka jest na 1/4 szyby mi sięga od krawędzi szyby górnej do pierwszej lini od ogrzewania szyby ...A unosić się można w końcu to chyba jest forum gdzie jest wolność słowa a nie podporządkowane przez kogoś... no chyba że sie myle to sorka

Jak by co przepraszam za błedey niektórych to bardzo rani jak zauważyłem

Awatar użytkownika
rafałsz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: rafałsz » 17 wrz 2008, 15:21

No czyli jest wszystko ok ;-) Przecież pisałem że chyba błąd w ankiecie ;-)
Szula298 pisze:.A unosić się można w końcu to chyba jest forum gdzie jest wolność słowa a nie podporządkowane przez kogoś...
No można ale nie musi mnie od razu nazywać tępym ;-)

Awatar użytkownika
Lenio21
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Lenio21 » 17 wrz 2008, 20:57

jesli komus przeszkadza naklejka na tylniej szybie, nwet taka waska, to moze by cos zaprojektowac na tylnia ta mniejsza jakas grafika a w niej zatopiona nazwa klubu PKA 80... Mi tam odpowiada taka skromna naklejka na szybkę, na pewno nie przeszkadzała by w parkowaniu a jakby była jeszcze przypalana (tło) to może by tak nie raziło w lusterko wsteczne :shock: :mrgreen:

Awatar użytkownika
jagna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jagna » 18 wrz 2008, 08:37

moim zdaniem trzeba by było jeszcze raz zrobic ankiete ponieważ zapewne kilka osób wystraszyło się wielkości(błednej) 3/4. Najlepiej napisać trzy pytania:

Widoczna na 1/4 wielkości szyby tylnej
Mała i duża wedle uznania

Awatar użytkownika
Szula298
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Szula298 » 18 wrz 2008, 09:28

jagna pisze:moim zdaniem trzeba by było jeszcze raz zrobic ankiete ponieważ zapewne kilka osób wystraszyło się wielkości(błednej) 3/4. Najlepiej napisać trzy pytania:

Widoczna na 1/4 wielkości szyby tylnej
Mała i duża wedle uznania
Dokładnie bo ta ankieta zmodernizowana przez administratora troche w błąd wprowadza...

Awatar użytkownika
daniel_b11
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: daniel_b11 » 18 wrz 2008, 09:40

Zdecydowanie subtelna

marcin 855
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marcin 855 » 20 wrz 2008, 10:02

ale ta naklejka jest subtelna i nie zasłania tylnego pola widzenia i napewno jest udaną reklamą strony
polecam <ok>

AdamE

Post autor: AdamE » 20 wrz 2008, 12:14

więc jakie bedą te naklejki? :lol:

grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 20 wrz 2008, 13:25

... Nie dajmy się zwariować to czy ktoś ma naklejkę czy nie ma to nie ma dla mnie dużej różnicy, ważniejsza jest jego wiedza chęć niesienia pomocy innym itp :!:

... Dla mnie tak bardzo forum się nie liczy tylko osoby które poznałem dzięki AKP PKA 80 i ReZacze.pl i to się najbardziej liczy :mrgreen:

... Ale wracając do tematu subtelna jest o wiele lepsza :mrgreen:

Awatar użytkownika
willi
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: willi » 21 wrz 2008, 17:20

grinch pisze:... Nie dajmy się zwariować to czy ktoś ma naklejkę czy nie ma to nie ma dla mnie dużej różnicy, ważniejsza jest jego wiedza chęć niesienia pomocy innym itp :!:

... Dla mnie tak bardzo forum się nie liczy tylko osoby które poznałem dzięki AKP PKA 80 i ReZacze.pl i to się najbardziej liczy :mrgreen:

... Ale wracając do tematu subtelna jest o wiele lepsza :mrgreen:
coś w tym jest ale coo??

Awatar użytkownika
jagna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jagna » 21 wrz 2008, 19:22

willi pisze:coś w tym jest ale coo??

jeśli nie wiadmo o co chodzi to znaczy, że chodzi o pieniadze :mrgreen:

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”