Goodbye/Powrót
Dla mnie to jakaś "dziecinada" najpierw sie zegna rozczula i nie mówi o co chodzi a później powraca. Ja lubie otwarte sytuacje czyli piszesz rozj...łem wóz nie wiem czy kupie 80 itp to rozumiem. A to takie owijanie kotka wokół płotka
Ps. nie chciałem nikogo obrazić tylko wyraziłem swoje zdanie bo zauważyłem że takich postów i takich zachowań jest coraz więcej na forum.
Pozdrawiam
Ps. nie chciałem nikogo obrazić tylko wyraziłem swoje zdanie bo zauważyłem że takich postów i takich zachowań jest coraz więcej na forum.
Pozdrawiam
-
AdamE
no i dokładnie sie z Tobą zgadzam... forum przecież Tworzą ludzie a nie samochody, więc po to ta żenada panowie trochę powagiDYZIO pisze:Dla mnie to jakaś "dziecinada" najpierw sie zegna rozczula i nie mówi o co chodzi a później powraca. Ja lubie otwarte sytuacje czyli piszesz rozj...łem wóz nie wiem czy kupie 80 itp to rozumiem. A to takie owijanie kotka wokół płotka
Pozdrawiam
żenade to Wy urządzacie.
Znacie sprawe od podszewki ?? NIE . Więc po co się wcinasz?. Grinch miał wyraźny problem i naprawdę nic nie wskazywało na to by został z nami. Dlatego fajnei zrobił , że się pożegnał.
Inni po prostu przestają pisać i koniec.
Teraz wszystko się wyjaśniło wyprostowało , więc dobrze wychowany człowiek informuje o tym i się wita ponownie. Co w tym dziwnego??
to , że Wam się nie podoba trudno. Jakoś mnie to nie interesuje. Dla mnie ważniejsze jest , że Michał do nas wrócił.
Znacie sprawe od podszewki ?? NIE . Więc po co się wcinasz?. Grinch miał wyraźny problem i naprawdę nic nie wskazywało na to by został z nami. Dlatego fajnei zrobił , że się pożegnał.
Teraz wszystko się wyjaśniło wyprostowało , więc dobrze wychowany człowiek informuje o tym i się wita ponownie. Co w tym dziwnego??
to , że Wam się nie podoba trudno. Jakoś mnie to nie interesuje. Dla mnie ważniejsze jest , że Michał do nas wrócił.
-
AdamE
no i widzisz, zachowujesz się jak matka teresa, i czytaj ze zrozumieniem, jak kolega dyzio napisał, jakby była jasna sytuacja to byłoby wszystko ok, a to takie marudzenie... jak ja bym chciał zjeść kanapke i napisał na forum co o tym sądzicie, czy mam ją zjeść?? kilka osób napisałoby że nie nie jedz no ale w końcu bym sie zdecydował i napisał na forum "panowie i panie jednak zjadłem tą kanapkę" i wszyscy hurrraaaaa!!! myśleć, kurde myśleć!!!DRED pisze:żenade to Wy urządzacie.
ale bzdury piszesz
po pierwsze nie wszyscy znają Michała i nie o wszystkim niektórzy musza wiedzieć. Ci co byli blisko to wiedzieli. Niemiła sprawa i przede wszystkim prywatn, więc nie warto tego podawać do ogólnej wiadomości.
WG mnie bardzo fajnei się zachował Grinch.
Wy możecie sobie myśleć co chcecie.
po pierwsze nie wszyscy znają Michała i nie o wszystkim niektórzy musza wiedzieć. Ci co byli blisko to wiedzieli. Niemiła sprawa i przede wszystkim prywatn, więc nie warto tego podawać do ogólnej wiadomości.
WG mnie bardzo fajnei się zachował Grinch.
Wy możecie sobie myśleć co chcecie.
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2008, 11:28 przez DRED, łącznie zmieniany 1 raz.
Dred jesteś jedną z kilku osób dla których wróciłem, bo warto być przebywać i bawić się na zlotach z takimi ludźmi jak Ty którzy nie odwracają się od drugiej osoby gdy ta ma problemy nie ważne jakie :roll:DRED pisze:żenade to Wy urządzacie.
Ten temat i ta informacja jest dla przyjaciół których poznałem i od których odszedłem ponieważ miałem chwilowe problemy ale dzięki nim wróciłem, tak jak brzmi przysłowie "Prawdziwych Przyjaciół poznaje się w biedzie "
ja też uważam że grinch dobrze zrobił żegnając się, skoro na początku wyglądało to na nie - powrót do naszej społeczności. Zresztą, spójrzmy na klubowiczów:
grinch dołączył do Klubu ponad rok temu, a wiesza na nim psy Adam, co jest w klubie od miesiąca...
poza tym, nikt nie musi się spowiadać czemu chce wstąpić do klubu, tak samo nikt nie musi się spowiadać czemu chce odejsć. To są sprawy osobiste. Widocznie nie wszyscy musieli wioedzieć co u grincha nie gra. Ja tam go rozumiem.
grinch dołączył do Klubu ponad rok temu, a wiesza na nim psy Adam, co jest w klubie od miesiąca...
poza tym, nikt nie musi się spowiadać czemu chce wstąpić do klubu, tak samo nikt nie musi się spowiadać czemu chce odejsć. To są sprawy osobiste. Widocznie nie wszyscy musieli wioedzieć co u grincha nie gra. Ja tam go rozumiem.
-
AdamE
to chyba nie ma najmniejszego znaczenia w tym wszystkimgniado pisze:grinch dołączył do Klubu ponad rok temu, a wiesza na nim psy Adam, co jest w klubie od miesiąca...
no i o tym cały czas bębnimy, jak chce to cobie odchodzi a jeżeli chce się pożegnać to piszę na PW komy trzeba, ale naprawdę nie rozumiem jaki ma sens odchodzenie z klubu, można nie korzystać a później wchodzisz i korzystasz... przepraszam ja nikogo nie chce urazić a już tym bardziej wieszać psów na kimś kto jest dłużej na forum ode mniegniado pisze:poza tym, nikt nie musi się spowiadać czemu chce wstąpić do klubu, tak samo nikt nie musi się spowiadać czemu chce odejsć
Moim zdaniem grinch, bardzo dobrze zrobił, że się pożegnał, każdy ma problemy i każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania. Nie chcę tu nikogo potępiać, ale wyobraź sobie AdamE, że masz przyjaciół i nagle nie odzywasz się do nich, poprostu nic nie robisz, jak byś się czuł na ich miejscu? Mokże i masz rację żeby napisać PW i pewnie tak też zrobił i podał powód swoim przyjaciołom. Czy to źle, że chciał się pożegnać ze wszystkimi?
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Święte słowa :!:grinch pisze:"Prawdziwych Przyjaciół poznaje się w biedzie "
grinch, zrobił jak uważał za słuszne i nie nam go oceniać a szczególnie osobom które nic na temat sprawy nie wiedzą.
Uważam że postąpił jak najbardziej ok i cieszę się że jest znowu z nami.
Temat uważam za wyczerpany w związku z powyższym go zamykam.DRED pisze:no ale koniec tej dyskusji , która po mału zmieża do nikąd .