Bardzo przyjemnie autko, zadbane, w pięknym białym kolorze, fele też fajne, co do ciągnięcia kapci to mam ten sam rozmiar opon przy mniejszej mocy silniku ale daje rade :mrgreen: kierunki tył masz oprginał z avanta czy zamienniki? są faktycznie całe czerwone Pozdrawiam i miłej eksloatacji auta <ok>
M@rcus, na ori lampy na blotnik od Avanta niestety mnie nie stać [w ASO 250zł sztuka], kupiłem zamienniki firmy Seima Italiana [niby włoskie a produkowane w chunach] - nie miałem większych problemów z montażem :mrgreen: kupione na allegro - 100zł sztuka.
dzięki za wsyztskie miłe słowa, ale... to nie koniec modów, w planach są kolejne, niestety czasu ciągle brak :roll: ale coś wymyślimy... :mrgreen:
AvantMan, no ja wiem, bo białe są piękne <ok> :mrgreen: :mrgreen: staram się jak mogę
BTW. dziś byłęm u mechanika żeby wymienić gaźnik [mój pluje benzyną - BARDZO :!: ], pływak zrypany [za dużo paliwa nabiera], wąż paliwowy był sparciały [dziurawy wręcz]i taka mała membramka puszczała paliwo
pływak w miare naprawiony, wąż paliwowy wymieniony - membramka dalej puszcza paliwo na zewnątrz. ciągle myślę jak to ogarnąć bo wielu ludzi mi mówiło że właśnie te gaźniki [pierburg] są nienaprawialne, może mi się uda ogarnąć ten temat, jeśli nie, to będę dalej szukał gaźnika wraz z obudową filtra [bądź bez - wtedy jesli będzie inna średnica gardz\ieli niż mam aktualnie - to filtr stożkowy]
cos wymyslimy... poki co kolejne setki kilometrow leca na gazie, a te autko az blaga zeby na benzynce pojezdzic... :roll:
Znajomy mnie zainspirował aby zrobić teoretyczny plan zmian na podstawie tego co jest dziś zatem to na górze to stan na dzien dzisiejszy, na dole - tak planuję auto zrobić
Auto bardzo ładne , co do planów - szyby na tak, felgi dla mnie za duże - dla mnie w B3 najładniej wyglądają felgi góra 15' ale z dużym rantem - działaj dalej bo idziesz w dobrym kierunku.
GerB3, aktualnie mam 15" z rantem <ok> fotki na 1 stronie dokładniejsze Daniello85, marcinelk13, wyglądałoby owszem, ale to by nie jeździło, dlatego jeżeli w tej budzie będzie ten silnik co jest - to jedyne co zrobię to przyciemnie szybki, takie felgi nie nadają sie do codziennej jazdy a jak na "niedzielnego kierowce" troszke kilometrow robie
Też się zastanawiam nad tymi szybami ale chyba sobie odpuszcze, bo sam tył trochę kiepsko wygląda a za przód się Miski czepiają a nie myślałem nad klameczką w kolorze?
nie martw się ja też nie mam czasu na swoje mody dopiero za 2 lub 4 lata
1brak czasu
2brak kasy
ale będzie wszystko na bank raczej że nie będzie się dało któregoś gadżetu założyć
Ostatnio się zastanawiałem nad zmianami w aucie... Bo chyba za długo nic nie robiłem. Aktualnie autko tak się przedstawia:
Tu jest bez znaczka... Lepiej?
A tu jest bandit-edition... Lepiej?
Wszelkie sugestie mile widziane...