[80 B4 2.0 ABK] Jakie łożysko macpersona i tulejki wachaczy
[80 B4 2.0 ABK] Jakie łożysko macpersona i tulejki wachaczy
WItam!!! Drodzy audimaniacy może polecicie mi jakiej firmy kupić łożysko na kolumnę macpersona i jakie tulejki wachaczy?Słyszałem że łóżyska od diesla sa bardziej wytrzymalsze.Na obecnych zrobiłem 15 tyś i sa już załatwione Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 12 mar 2007, 09:42 przez Dadus, łącznie zmieniany 1 raz.
Koledzy mają 100% racji, też polecam tych producentów. Wystrzegaj sie elementów typu NO NAME lub MADE IN CHINA, bo narobisz się podwójnie i wcale tanio nie będzie. Kiedyś klient przyjechał z własnymi częściami to jedna tulejka po włożeniu obracała sie w wahaczu a druga nie dała się normalnie wprasować. Jeszcze nigdy nie miałem problemu z FEBI, BOGE lub Lemforder. Druga rzecz to prawidłowy montaż, gdyż tylko dobra marka nie gwarantuje sukcesu całości przedsięwzięcia.
Wystrzegaj sie elementów typu NO NAME lub MADE IN CHINA, Zgadzam sie. Ale uwazaj bo ostatnio duzo producentow ma napisane ze MADE IN GERMANY, a tak woogole to chinszczyzna pakowana w niemczech ktora przybyla droga morska. (nie zardzewialy element do pudelka reszta do kosza) nieraz mozesz dobra rzecz trafic, ale jakosc jest tu zmienna jak nastroje kobiety, bez obrazy dla kobiet (np. lozyska OPTIMAL).
Re: [80 B4 2.0 ABK] Jakie łożysko macpersona i tulejki wacha
ja wymienilem SWAGDadus pisze:WItam!!! Drodzy audimaniacy może polecicie mi jakiej firmy kupić łożysko na kolumnę macpersona i jakie tulejki wachaczy?Słyszałem że łóżyska od diesla sa bardziej wytrzymalsze.Na obecnych zrobiłem 15 tyś i sa już załatwione Pozdrawiam