Chce wyciagnac poniewaz chce zalozyc zaroweczki bo mi chyba ze dwie nie swieca i brzydko sie to prezentuje... pomozcie jak to zrobic:) gdzie i co odkrecic zeby niczego nie uszkodzic:)
i mam jeszcze pytanie odnosnie tych zaroweczek to tez są T5 1,2W ? tylko one są chyba w takiej osłonce jak to się nazywa bo chce pojsc do sklepu spytac.
[80] Jak wyciagnac licznik/zegary?
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Siema,
jmm widocznie mozna byc az takim leniwym :mrgreen: .
Najpierw odkrecasz dwie srubki ten onudowy przelacznikow migaczy itp... są one pod spodem dwie, puzniej jak zdejmiesz to zobaczysz licznik dokrecony dwoma nastepnymi śrubkami i odkrecasz wysuwasz zegary i odpinasz kable... jedna wsowka jest taka ze sciskasz palcami i wyjdzie a pozostałe dwie to juz musisz wysunąc takie fioletowe i wyjda...
jak coś to pisz na gg do mnie to pomoge bo ostatnio tez wymieniałem.
jmm widocznie mozna byc az takim leniwym :mrgreen: .
Najpierw odkrecasz dwie srubki ten onudowy przelacznikow migaczy itp... są one pod spodem dwie, puzniej jak zdejmiesz to zobaczysz licznik dokrecony dwoma nastepnymi śrubkami i odkrecasz wysuwasz zegary i odpinasz kable... jedna wsowka jest taka ze sciskasz palcami i wyjdzie a pozostałe dwie to juz musisz wysunąc takie fioletowe i wyjda...
jak coś to pisz na gg do mnie to pomoge bo ostatnio tez wymieniałem.
odp. W b4 pomiędzy kierownicą a deską jest kopułka którą musisz odkręcić od spodu długim śrubokrętem gwiazdką, jak ją zdejmiesz to będziesz miał u dołu deski dwie śrubki, po odkręceniu powinieneś wyjąc deskę (może z lekkimi problemami) kostki odpinaj bez obawy, nie da się ich zamienić. A co do żarówek to najlepiej weź na wzór. Ja wstawiłem trochę słabszej mocy i jest OK. Cena jednej do 3 zł w Inter Cars.Chce wyciagnac poniewaz chce zalozyc zaroweczki bo mi chyba ze dwie nie swieca i brzydko sie to prezentuje... pomozcie jak to zrobic:) gdzie i co odkrecic zeby niczego nie uszkodzic:)
i mam jeszcze pytanie odnosnie tych zaroweczek to tez są T5 1,2W ? tylko one są chyba w takiej osłonce jak to się nazywa bo chce pojsc do sklepu spytac.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt: