[B4 ABK] Światła
[B4 ABK] Światła
Witam wszystkich mam problem ze światłami,a dokładniej z lewym tylnim mijania.Żarówka świeci jak naciskam hamulec tzn stap jest wymieniałem żarówke i ten sam efekt.Sprawdzałem gniazdo i nic,a co ciekawsze dzisiaj prawy przód to samo długie mam ale nic poza tym.Prosze o pomoc bo już nie wiem gdzie szukać
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
promo skoro wszytko jest OK a nie świeci to:
1. zaśniedziałe styki --> przeczyść papierem ściernym.
2. styki + za głęboko --> zrób z drutu haczyk i je podegnij
3. jakaś dziadowska żarówka (wadliwa) za krótka --> włóż inną żarówkę
kokolino1, :evil: ja ci ubiję tego insekta! Zaś go zganiałem z monitora :mrgreen:
1. zaśniedziałe styki --> przeczyść papierem ściernym.
2. styki + za głęboko --> zrób z drutu haczyk i je podegnij
3. jakaś dziadowska żarówka (wadliwa) za krótka --> włóż inną żarówkę
kokolino1, :evil: ja ci ubiję tego insekta! Zaś go zganiałem z monitora :mrgreen:
- grzegorz000
- Forum Audi 80
witam chciałbym podłaczyc sie pod temat nie zakładając nowego.mianowicie mam taki problem i nie wiem dlaczego i kiedy to sie stało gdy włanczam bieg wsteczny to zamiast zaświecić sie światło cofania zaświeca sie światło przeciwmgielne i kontrolka na desce.a normalnie gdy nie włączony wsteczny to wciskam przycisk od przeciwmgielnych i działa jak należy. brak też jest podświetlenia tablicy. czy możliwe jest że jak sprawdzałem bezpieczniki bo kiedyś sie spalił że włozyłem jeden nie wto miejsce co był bo kilka jest wolnych miejsc? proszę o pomoc bo wszystko sprawdzałem i chyba cudów nie ma musi byc jakaś przyczyna.
- grzegorz000
- Forum Audi 80