[Audi 90 B3 Coupe] Silniczki do elektrycznej reg.świateł
[Audi 90 B3 Coupe] Silniczki do elektrycznej reg.świateł
Mam pytanie dot. silniczków regulacji świateł przednich a konkretnie jakie sliniczki przychodzą do lamp zespolonych w audi 90 ? Ponieważ na allegro jest ich kilka rodzajów i nie wiem dokładnie które zamówic czy z długą koncówką czy z krótką. Poniżej zamieszcze linki moze akurat któreś bedą pasowac.
Silniczek Nr.1
Silniczek Nr.2
Silniczek Nr.3
Może akurat któryś trafiłem..
Silniczek Nr.1
Silniczek Nr.2
Silniczek Nr.3
Może akurat któryś trafiłem..
Mój Ojciec w B3 w totalnym golasie bez wspomagania i niczego innego ma regulację świateł, a ja w B4 Avant z klimą i elektryką ni mam :cry: Też bym chciał sobie to założyć, bo to się naprawdę przydaje. Jakby ktoś to już gdzieś na forum opisał albo może chce to opisać pierwszy raz to bardzo bym prosił.
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Mam B3 i musiałem dokupić nowe lampy bo tamte zostały rozwalone i powiem tak że ori moje autko nie posiadało regulacji-nawet nie ma miejsca na przycisk :mrgreen: ale gościu od którego kupiłem lampy sprzedał mi razem z silniczkami i są to nr 3.
Fakt jest taki że już jeżdżę tak z 4 miechy i jeszcze nie założyłem tej regulacji
Fakt jest taki że już jeżdżę tak z 4 miechy i jeszcze nie założyłem tej regulacji
Silniczek nr 1- B-5 (A4)Birgen pisze:Mam pytanie dot. silniczków regulacji świateł przednich a konkretnie jakie sliniczki przychodzą do lamp zespolonych w audi 90 ? Ponieważ na allegro jest ich kilka rodzajów i nie wiem dokładnie które zamówic czy z długą koncówką czy z krótką. Poniżej zamieszcze linki moze akurat któreś bedą pasowac.
Silniczek nr 2- B-3
Silniczek nr 3 -B-4