[B3 2.3 20V] Krótki film o blokadzie mostu
[B3 2.3 20V] Krótki film o blokadzie mostu
:mrgreen:
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2013, 13:09 przez pajak100, łącznie zmieniany 1 raz.
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
2.3 20v 168KM tak mi się wydaję.Olszak pisze:Nawet nawet a co to za silnik bo nawet ładny dziwięk ??
kolorek jak moja Złota strzała.
Ale osobiście nie katowałbym tego silniczka tak :roll:
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2013, 13:10 przez KLAKSON, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
I póżniej właśnie jeżdzą tacy inwalidzi po szosach co potrafią wyjść z poślizgu na śniegu albo piachu , a na szosie od razu ich obraca i walą na czołówę.
Samochód mojej babci, sama przerobiła szperę założyła blos, stożek , wycięła kata i zamontowała podtlenek :mrgreen: Ach te kobiety , jak można ich nie doceniać.
Samochód mojej babci, sama przerobiła szperę założyła blos, stożek , wycięła kata i zamontowała podtlenek :mrgreen: Ach te kobiety , jak można ich nie doceniać.
Kolego AdamE ten temat już był wałkowany. Nie musisz odkrywać ani zakrywać ameryki .
viewtopic.php?t=10276&highlight=po%B6lizg
Najważniejsze zebyś nie wprowadzał ludzi w błąd
viewtopic.php?t=10276&highlight=po%B6lizg
Najważniejsze zebyś nie wprowadzał ludzi w błąd
pajak100 pisze:I póżniej właśnie jeżdzą tacy inwalidzi po szosach co potrafią wyjść z poślizgu na śniegu albo piachu , a na szosie od razu ich obraca i walą na czołówę.
rozumiem że chciałeś w ten sposób odgryźć się za wyrażenie mojej opinii?
Jeśli nie chcesz usłyszeć wypowiedzi innych osób to po co zakładasz temat :?: :!:
Albo zaznaczaj w tytule " nie przyjmuję krytyki"....
no dokładnie albo kręć sobie te bączki i nikomu nie pokazuj, bo wiadomo było z jaką opinią sie to spotkanoorbi pisze:pajak100 pisze:I póżniej właśnie jeżdzą tacy inwalidzi po szosach co potrafią wyjść z poślizgu na śniegu albo piachu , a na szosie od razu ich obraca i walą na czołówę.
rozumiem że chciałeś w ten sposób odgryźć się za wyrażenie mojej opinii?
Jeśli nie chcesz usłyszeć wypowiedzi innych osób to po co zakładasz temat :?: :!:
Albo zaznaczaj w tytule " nie przyjmuję krytyki"....
Ty kolego jak zwykle niczego nie rozumiesz i masz pretensje do wszystkich :!:AdamE pisze:no dokładnie albo kręć sobie te bączki i nikomu nie pokazuj, bo wiadomo było z jaką opinią sie to spotka
Nie umiesz nic sensownego napisać to nie pisz :!:
Dobre pająk <ok>
Jeżeli ktoś nie rozumie o co chodziło autorowi to trudno 8-)