[B3 2.3 20V] Krótki film o blokadzie mostu
Widzę że powoli robi sie ciepło na forum, ale jak chcecie to Wam przypomnę.
Jeden kolega z nowych klubowiczów (nie ważne który) nie dawno napisał temat w którym zapytał starszych klubowiczów "czym można usunąć gumę która się przykleiła do karoserii podczas palenia gumy w swoim Audi?" i wtedy prawie całe forum ruszyło by zmieszać go z błotem a tu nagłe kolega pajak100wkleja filmik jak kreci sobie bączki swoim Audi i większość reaguje prawidłowo bo to nie jest moim zdaniem klub pod tytułem "jak spaliłem kapcie w Audi" tylko . gdzie szanuje sie samochody marki Audi a kolega grinch prubóje usprawiedliwiać takie zachowanie. Moim zdaniem takie tematy powinno sie zamykać w chwili utworzenia takiego tematu. Ale jak zwykle można powiedziec tylko że takie jest moje zdanie. :evil:
Jeden kolega z nowych klubowiczów (nie ważne który) nie dawno napisał temat w którym zapytał starszych klubowiczów "czym można usunąć gumę która się przykleiła do karoserii podczas palenia gumy w swoim Audi?" i wtedy prawie całe forum ruszyło by zmieszać go z błotem a tu nagłe kolega pajak100wkleja filmik jak kreci sobie bączki swoim Audi i większość reaguje prawidłowo bo to nie jest moim zdaniem klub pod tytułem "jak spaliłem kapcie w Audi" tylko . gdzie szanuje sie samochody marki Audi a kolega grinch prubóje usprawiedliwiać takie zachowanie. Moim zdaniem takie tematy powinno sie zamykać w chwili utworzenia takiego tematu. Ale jak zwykle można powiedziec tylko że takie jest moje zdanie. :evil:
mi sie zdaje że ten silnik jest do podbnej jazdy stworzony, może nie do bączków ale lubi duże obroty i jest przystosowany do nich, więc nic sie nie stanie jak mu troche damy w palnik:) budowa podobna do 2.2 turbo więc wytrzyma prawie wszystko, takie moje zdanie i nie będe sie sprzeczał z nimikm. a jeśli napędy są sprawne to też im nie poszkodzi, gorzej jak mają luzy to trzeba uważac.ktos driftował quattro bez turbo na asfalcie mokrym albo coś? może jakiś filmik?
Powiem krótko i zwiężle. Filmik o podobnej tematyce będę wklejał tu co tydzień. Auto przeżyło już 150 takich akcji i czuje się świetnie. Akurat mam nowy aparat więc trzeba z niego zrobic pożytek :mrgreen:
Silnik rzeczywiście stworzony do kary :lol: Jakoś półtora roku czasu nie mogę go zabić.
[ Dodano: 2008-09-23, 22:33 ]
Na mokrym kręci się jak dziecko. Moja jak ma dobry dzień to na żywym asfalcie to zrobi :shock:
Silnik rzeczywiście stworzony do kary :lol: Jakoś półtora roku czasu nie mogę go zabić.
[ Dodano: 2008-09-23, 22:33 ]
Na mokrym kręci się jak dziecko. Moja jak ma dobry dzień to na żywym asfalcie to zrobi :shock:
Przecież nie kręcił na gołym asfalcie. A z resztą co ma pająk robić z samochodem, w kokardę go zawinąć i się przyglądać Nawet jeżeli będzie chciał go kiedyś sprzedać to dostanie za ten 17 letni samochód grosze, więc korzysta To i ja też coś wkleję, tylko trochę kiepska jakość, bo mój aparat do najlepszych nie należy
S4 2.2T 20v AAN :
S4 2.2T 20v AAN :
... Proszę do dobijajcie mnie .. chyba nie powiecie że nigdy nie pobawiliście się chociaż trochę autem itp :?: Przecież każdy z nas ma to coś w sobie że chętnie by się pokręcił i pojeżdził ekstremalnie :mrgreen:
... Fura pająka jest w dobrym stanie miałem możliwość osobiście pooglądać ją na Skrzynkach i nic mu się nie stanie od taich bączków na piachu, bo jak już ma coś się stać to i tak się stanie niezależnie od tego czy będziesz pieścił auto czy po prostu sobie używał jak pająk 8-)
... Fura pająka jest w dobrym stanie miałem możliwość osobiście pooglądać ją na Skrzynkach i nic mu się nie stanie od taich bączków na piachu, bo jak już ma coś się stać to i tak się stanie niezależnie od tego czy będziesz pieścił auto czy po prostu sobie używał jak pająk 8-)
... Ja nie krzyczę :mrgreen: :!: Jesteś dobry miesiąc na forum a robisz największe zamieszanie, mnie nie znasz i nie podobał Ci się mój post pająka nie znasz i nie wiesz co mu tak naprawdę robi największą frajdę ale drażnisz wszystko i wszystko wokół siebie :!:AdamE pisze:a co tu rozumieć??? nie krzycz, bo nie mam pretensji do wszystkich, czytaj ze zrozumieniem drogi kolego, a wogólę to po co te nerwy. Temat nawet Ciebie nie dotyczygrinch pisze:Ty kolego jak zwykle niczego nie rozumiesz i masz pretensje do wszystkich
... Chyba teraz powinno się jakąś selekcje wprowadzić przy logowaniu itp.
... Tyle ode mnie, mam nadzieję że niektórym dam to trochę do myślenia .
Prawie jak subaru
Nie wiem o co się czepiacie, to kolegi auto, niech robi z nim co chce.
Jak dla mnie może zrobić z niego ognisko i nakręcić film z tego.
Ważne, żeby auto dawało satysfakcję kierowcy.
Ogólnie nie jestem za katowaniem auta ale z drugiej strony jeśli ma się odpowiedni motor pod maską to nie tylko po to żeby na niego patrzeć. Za każdą naprawdę, każdą część w mocnym silnik płaci się więcej, więc jeśli trzeba to niech daje przyjemność z jazdy. Takie jest moje zdanie.
Nie wiem o co się czepiacie, to kolegi auto, niech robi z nim co chce.
Jak dla mnie może zrobić z niego ognisko i nakręcić film z tego.
Ważne, żeby auto dawało satysfakcję kierowcy.
Ogólnie nie jestem za katowaniem auta ale z drugiej strony jeśli ma się odpowiedni motor pod maską to nie tylko po to żeby na niego patrzeć. Za każdą naprawdę, każdą część w mocnym silnik płaci się więcej, więc jeśli trzeba to niech daje przyjemność z jazdy. Takie jest moje zdanie.
Panowie pajak100, chyba po to wrzucił filmik na stronkę aby poznać zdanie innych, prawda ? Co nie oznacza że każdy musi to pochwalać....
Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii i myślę że człowiek na poziomie potrafi to uszanować, a nie rozpętywać wojnę o byle co.
To jest forum, każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Ale po co od razu naskakiwać na siebie nawzajem. Naprawdę nie szkoda Wam czasu na sprzeczki i kłótnie ?
Sorki dla autora za spam ale to już kolejna spięcie w Klubie bez sensu i niepotrzebnie.
Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii i myślę że człowiek na poziomie potrafi to uszanować, a nie rozpętywać wojnę o byle co.
To jest forum, każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Ale po co od razu naskakiwać na siebie nawzajem. Naprawdę nie szkoda Wam czasu na sprzeczki i kłótnie ?
Sorki dla autora za spam ale to już kolejna spięcie w Klubie bez sensu i niepotrzebnie.
8S3 masz racje moje auto moja zabawa i moje koszty to jasne, wg mnie przy rejestracji powinny być robione badania psychologiczne :mrgreen: (joke of course <ok> ) bo panowie zapominacie do czego sluzy to forum,
pajak100 jaka masz szerokosc gumy bo jestem ciekaw na jakich kapciach krecisz sie na asfalcie :?: bo na piachu to kazde Q daje rade
pajak100 jaka masz szerokosc gumy bo jestem ciekaw na jakich kapciach krecisz sie na asfalcie :?: bo na piachu to kazde Q daje rade