..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
... Ogólny spas <ok>
Mocy jak narazie nie ma bo po co ... trzeba jeździć tym wolną aby każdy zauważył :mrgreen:
... Gleba i felga robi piorunujące wrażenie, kierunki w kolorze pomarańczowym również oddają całkowicie upodobanie Łukasza 8-)
... Jeżeli to ty DUo robiłeś fotki to gratulację widać że nie tylko ReZać potrafisz ale jesteś człowiekiem wszechstronnie uzdolnionym :mrgreen: PS: hehe to nie znaczy że nadal proponuje ori grill i wycieraczki :mrgreen: Ale Tylko proponuje
... Wszystko wygląda zajefajnie i chętnie zobaczę w przyszył sezonie to auto na live
Oraz również poznam właściciela Tej b4 USA Look <rotfl>
... Szerokości CI życzyć nie będę bo B4 jest osadzona bardzo szeroko <lol> tylko równiejszych dróg i mało kontrolii drogowych
Mocy jak narazie nie ma bo po co ... trzeba jeździć tym wolną aby każdy zauważył :mrgreen:
... Gleba i felga robi piorunujące wrażenie, kierunki w kolorze pomarańczowym również oddają całkowicie upodobanie Łukasza 8-)
... Jeżeli to ty DUo robiłeś fotki to gratulację widać że nie tylko ReZać potrafisz ale jesteś człowiekiem wszechstronnie uzdolnionym :mrgreen: PS: hehe to nie znaczy że nadal proponuje ori grill i wycieraczki :mrgreen: Ale Tylko proponuje
... Wszystko wygląda zajefajnie i chętnie zobaczę w przyszył sezonie to auto na live
Oraz również poznam właściciela Tej b4 USA Look <rotfl>
... Szerokości CI życzyć nie będę bo B4 jest osadzona bardzo szeroko <lol> tylko równiejszych dróg i mało kontrolii drogowych
dzięki za miłe komentarze .. wszyscy chyba wiedzą już jak bardzo kocham ten swój wóz nazywany przeze mnie pieszczotliwie niuńką. Ciesze się, że większości się podoba, a przede wszystkim, że doceniacie moje włożone serce .. że o reszcie nie wspomnę Obiecuję nieustępliwe trwać nadal w tej miłości i jeszcze nie raz się pojawimy razem z małą tutaj i zaskoczymy czymś nowym - nie grożę, a obiecuję .. a jakto mawiał Pawlak u mnie słowo droższe piniądza cały czas jest coś do roboty i do udoskanalania, co też robię szczerze przyznawszy ponad miarę wolnego czasu swojego - ale każda miłość potrzebuje wyrzeczeń. Nie rozwodząc się więcej jeszcze raz dziękuję po raz kolejny już za miłe komentarze, które zawsze dodają otuchy i upewniają mnie za każdym razem, w tym co robię.
dziś bez szaleństw i głupot, pozdrawiam i życzę udanej nocy, Łukasz.
dziś bez szaleństw i głupot, pozdrawiam i życzę udanej nocy, Łukasz.