[B4]Tarcze zegarów
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
[B4]Tarcze zegarów
Witam, Panowie może i głupie pytanie, ale tak zapytam czy można zdejmować tarcze od zegarów i je wymieniać na inne. Wiem, że są jakieś tjuningowe tarcze ale je chyba zakłada się na stare więc nie wiem. Nie myślcie, że takie będę zakładał <palma> .
Tyle razy rozbierałem licznik, a nigdy nad tym nie myślałem. Czekam na odpowiedzi.
Pozdr.
Tyle razy rozbierałem licznik, a nigdy nad tym nie myślałem. Czekam na odpowiedzi.
Pozdr.
mozesz zrobic nakładki a mozesz wymienic całe tarcze...kwestia gustu i stylu
w obydwu przypadkach i tak rozbierasz licznik na kawałki i wskazówki musisz podwazac zeby zrobic to po ludzku.
szukaj takiego tematu na www.rezacze.pl "Zegary. Mała zmiana wizerunku " autor raZk
(wpisz w forum szukajki rezaczy "tarcze")
Pozdrawiam
w obydwu przypadkach i tak rozbierasz licznik na kawałki i wskazówki musisz podwazac zeby zrobic to po ludzku.
szukaj takiego tematu na www.rezacze.pl "Zegary. Mała zmiana wizerunku " autor raZk
(wpisz w forum szukajki rezaczy "tarcze")
Pozdrawiam
na chłopski to może i tak, ale tam jest taka igielnica która jest bardzo delikatna i każde wciśnięcie wskazówki na igłe powoduje, że ona nie działa tak jak pierwotnie, dlatego trzeba robić to delikatnieAUDI_A6 pisze:AdamE, Czemu z błędnym? Jak ustawisz tak samo wskazówkę to chyba będzie identycznie tak na chłopski rozum.
jesli byś chciał zrobić tylko nakładkę to mozesz tarcze przeciać po promieniu na dole w mniej widocznym miejscu
i obejdzie sie bez zdejmowania wskazówki, bo jak piszą Koledzy to ślizga sprawa; i wtedy nakleić i ładnie połączyć miejsce przecięcia. Choć to już mniej estetycznie ale jak Ci wyjdzie ładnie i nie bedzie widac to nikt sie nie kapnie.
i obejdzie sie bez zdejmowania wskazówki, bo jak piszą Koledzy to ślizga sprawa; i wtedy nakleić i ładnie połączyć miejsce przecięcia. Choć to już mniej estetycznie ale jak Ci wyjdzie ładnie i nie bedzie widac to nikt sie nie kapnie.
AUDI_A6 pisze:Wiem, że są jakieś tjuningowe tarcze ale je chyba zakłada się na stare więc nie wiem. Nie myślcie, że takie będę zakładał
no to wkońcu jak będzie :?: <palma>AUDI_A6 pisze:eraz tylko muszę dorwać odpowiednią tarczę i trochę "stjuninguje" licznik
allegro i google Twoim przewodnikiem ;0 szukasz czegoś konkretnego?