[ALL] Swap na AFNa.
-
- Audi 80 Klub
[ALL] Swap na AFNa.
jak duzo roboty bedzie przy przerobieniu tego.. chodzi doklądnie o to by wsadzic silnik o mocy 110 kony czy sprzegło wytrzyma mam silnik o oznaczeniu 1z ale wiem ze afn miał 10 kucy czy zamontowanie kompa od afn pompy i wtryskow pozowoli uzyskac takową moc czy trzeba cos bardziej jeszcze pomodzic ???
P.S nie chciał bym przeczytac odpowiedzi typu ze sie nie opłaca itp
P.S nie chciał bym przeczytac odpowiedzi typu ze sie nie opłaca itp
Ostatnio zmieniony 02 sty 2009, 09:24 przez slawek88yo, łącznie zmieniany 4 razy.
slawek88yo, kolego zdecyduj sie w koncu co tam masz, w opisie AAZ - to jest TD
potem piszesz ze 1Z
w temacie masz ze chcesz zrobic Swapa a pozniej ze tylko podkrecic,
sam chyba nie wiesz co chcesz
Nawiasy mają być takie [ ].
potem piszesz ze 1Z
Nawiasy mają być takie [ ].
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2008, 12:09 przez Adamm, łącznie zmieniany 1 raz.
\Adamm pisze:slawek88yo, kolego zdecyduj sie w koncu co tam masz, w opisie AAZ - to jest TD
potem piszesz ze 1Z
... <lol2> A może masz SB :?:
A tak naprawdę napisz co masz pod maską, a jak już swapować to tylko na 130 PS AWX z słabyszym silnikiem nic się nie opłaca brać :!:
-
- Audi 80 Klub
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Jesli zadawala Cie 110PS to nie musisz nic zmieniać jeśli chodzi o czesci seryjen tego 1Zeta, wystarczy wmiare dobry program zrobić i 110PS bedzie jak należy, co do AAZeta też mozna z tego wydusić 110PSslawek88yo pisze:sprawa jest prosta w aucie siedzi aaz.. w garażu 1z i chce go wsadzić do samochodu ale tego 1z chce podkręcić aby miał 110 koni i czytałem ze pewne części od afn dadzą taką moc
-
- Audi 80 Klub
no czytałem ze mozna.. ale niewiem w jakim stanie jest silnik a turbina zaczyna lac olejem ze az boli.. a po 2 pompe mam bez lda a ile sie nie mylę. no 110 w tdi to całkiem wystarczajace jak dla mnie auto ma słuzyc do lansu wiec taka moc mysle ze wystarczy a jak bedzie mało zawsze mozna podkrecic.. a gdzie taki inny program mozna dostac do 1z ??