zgadzam się ale nie powiedziałem, że to ma być szczyt przeróbek mego Audi... To będzie początek... 8-) a plan już mam.duo pisze:zwykle B4" bez zawiasu i dobrego kola na usa lampach z tyłu wyglada conajniej niezgrabnie
[All] Lampy tylne - Us/Japan
i tutaj podepne się pod temat odnośnie B3,zostawiać blende czy zakładac US??duo pisze:bzdury pleciecie z tymi cenami, Krystian ma rację. Tablice można tylko jedną zamówić pod stare numery i nie ma opcji wziac motocyklowej czy ciągnikowej jak juz nie raz tez wyczytalem .. najwiecej zazwyczaj wypisuja Ci co najmniej o tym wszystkm wiedzą .. aha i pamiętajcie, że w usa więcej jest lampek do B3 .. znam juz kilka osob sie przejechało .. swego czasu mialem po dziurki w nosie tego tematu bo codziennie ktos o to meczył .. nawiasem mowiac to zeby fura ladnie wygladala to same lampy to nie wszystko " zwykle B4" bez zawiasu i dobrego kola na usa lampach z tyłu wyglada conajniej niezgrabnie, ale oczywiscie wszystko rzecz gustu. pozdrawiam z amerykańskiego wozu
Właśnie pojawiły się wątpliwości... Dopytałem teraz czy mają również lewe światła na sprzedaż i dostałem raczej niezrozumiałą dla mnie odpowiedź bo nijak się ma do zapytania. Odpowiedź brzmiała: Not avaible. That # is for lens only. Jakich lens, skoro w tylnych światłach nie ma żadnych soczewek?DYZIO pisze:Pawog2, Kolego ja pisze się na lewą lampę lub na komplecik wiec jak będziesz zamawiał to mów
Jednak zadzwoniłem doń nie cierpiąc niedomówień i dowiedziałem się, że jest to jedynie, innymi słowy lampshade czyli klosz. Tak więc na razie mam z bańki tylne lampy. :lol:
[ Dodano: 2008-09-27, 00:56 ]
a powiedz jeszcze duo czy aż tak bardzo się różnią te od B3, żeby się nie dało ich zamontować?? Czy może kształtem się różnią??
[ Dodano: 2008-09-27, 00:56 ]
a powiedz jeszcze duo czy aż tak bardzo się różnią te od B3, żeby się nie dało ich zamontować?? Czy może kształtem się różnią??
Różnią się tak samo jak lampy od b3 czyli mniejsza dziura na zamek i u góry zacięty ten rant i na środku ta linia a u nas są całe okrągłe. Bo ostatnio miałem komplet us miały być od 90 z lat 93-95 więc zamówiłem a tu zonk :evil: przyszły od starej 90
- el_scorpion
- Forum Audi 80
W stanach ogólnie trudno jest jednak znaleźć do B4'ki tylne lampy. Są jednak identyczne lecz sprzedawane jako do A100. Tak się zastanawiam czy by nie podpasowały jakoś choć nigdy 100 nie widziałem z takimi. Ale skoro daje radę zamontować tylne lampy od A6 C4 bez większych przeróbek to myślę, że nie będzie problemów.
a ja mam do sprzedania komplet lamp USA z C4 :mrgreen: i nie tylko .. jak zwykle miałem rację <mikolaj> same watpliwosci i niezgodnosci są .. moze to komus sie zdawac niedorzeczne ale kupic maerykanskie lampy w maryce to nie jest taka latwa sprawa .. dlatego tez ceny ich sa nie małe pozdrooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
Koledzy mam dobry kontakt w USA i wiem że spokojnie można znaleźć lampy do b4, sam sprowadziłem już 2 komplety. Jedynie trzeba uważać żeby nie kupić tych z b3 lub C4. Amerykanie sami nie wiedzą co sprzedają.....Ja także pytałem ludzi z forum jakie mają byc te lampki aby pasowały do b4, każdy coś doradził ale większość nie miała pojęcia o temacie Całe wątpliwości rozwiał Dred, za co wielkie dzięki.
Lampy USA znaleźć używane w stanach jest łatwo, wystarczy chcieć..Cena za używkę ok 40 $.
Napisałem do tej firmy z linku powyżej, dostałem odpowiedź że lewych nie mają
W poniedziałek będę wiedział więcej, bo brat z USA wszystko tam posprawdza.
Pozdro All, szukajta a znajdzieta
Lampy USA znaleźć używane w stanach jest łatwo, wystarczy chcieć..Cena za używkę ok 40 $.
Napisałem do tej firmy z linku powyżej, dostałem odpowiedź że lewych nie mają
W poniedziałek będę wiedział więcej, bo brat z USA wszystko tam posprawdza.
Pozdro All, szukajta a znajdzieta
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2008, 20:43 przez noorbi, łącznie zmieniany 1 raz.