[B3 1.8s] centralny zamek
- Łukaszek KSZO
- Forum Audi 80
[B3 1.8s] centralny zamek
Witam chcialbym sie dowiedziec czy da rade zalozyc centralny zamek do audi 80 z 89roku. Oczywiscie jaki koszt czesci > za wszystkie rady Dziekuje z gory....
Żaden problem zestaw elektrycznego centralnego zamka kupisz za około 100. do mojej b3 zakładałem pól dnia. trzeba trochę znać się na elektronice. w zestawie powinieneś mieć instrukcje montażu.
w zestawie kupujesz wszystkie przewody, centralkę, 4 siłowniki lub 5 jak chcesz do klapy tez, i 2 piloty. nawet śrubki do zamontowania siłowników w drzwiach.
w zestawie kupujesz wszystkie przewody, centralkę, 4 siłowniki lub 5 jak chcesz do klapy tez, i 2 piloty. nawet śrubki do zamontowania siłowników w drzwiach.
- bieniek1984
- Forum Audi 80
tak ale takie zamki tanie nie maja duzo funkcji roboty jest troche ale prosto sie zaklada. Z tego co napisales to nie masz centralnego nawet a to nawet lepiej bo wszystko pod centralke podlaczysz i bedzie dzialac zaistalowanie silownikow i podlacznie pod staly + i bedzie dobrze w instrukcji bedziesz mial ladnie opisane co i jak
[ Dodano: 2008-09-29, 16:02 ]
zreszta trzeba podpasowac silowniek jezeli chodzi o tylna klape.
[ Dodano: 2008-09-29, 16:02 ]
zreszta trzeba podpasowac silowniek jezeli chodzi o tylna klape.
- Łukaszek KSZO
- Forum Audi 80
- Łukaszek KSZO
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
mam kilka pytań
czy elektryczne siłowniki 4kg wystarczą ??
czy ma ktoś może fotki z montowania c zamka do b3?? nie mam czasu na próbowanie. :shock: <buu> znalazlem na forum tylko fotki jak zamontowac zamek z tyłu a co z przodem ??
Gdzie mozna kupic karbowane gumy zaślepiające kable miedzy drzwiami a słupkami??
Gdzie mogę dokupić te czujniki w słupkach , które informują czy drzwi są zamknięte czy nie wiem nawet czego szukać. może ma ktoś nr katalogowy
czy elektryczne siłowniki 4kg wystarczą ??
czy ma ktoś może fotki z montowania c zamka do b3?? nie mam czasu na próbowanie. :shock: <buu> znalazlem na forum tylko fotki jak zamontowac zamek z tyłu a co z przodem ??
Gdzie mozna kupic karbowane gumy zaślepiające kable miedzy drzwiami a słupkami??
Gdzie mogę dokupić te czujniki w słupkach , które informują czy drzwi są zamknięte czy nie wiem nawet czego szukać. może ma ktoś nr katalogowy