[All] Klocki hamulcowe
[All] Klocki hamulcowe
mogę polecić klocki hamulcowe firmy fomar, nazwa handlowa "breck". Nie piszczą , nie szumią, dobrze hamują nawet na tarczy rozgrzanej do koloru jasnoczerwonego, nie niszczą tarcz, przebiegi też ok, cena dobra. Testowane min. w b3 1,8 , audi 100 2,6 ABC, kadettcie GSI.
Większość b3-klocki nr. 707 cena ok 70pln.
Większość b3-klocki nr. 707 cena ok 70pln.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2012, 15:31 przez Danio BB, łącznie zmieniany 1 raz.
no ciekawe do b3 założyliśmy fomary i niech szlag trafi (edit by mod) te klocki, skuteczność hamulca spadła znacząco, piszczały i pyliły jak cholera. Po miesiącu zostały zmienione na klocki firmy Remsa.
Proszę bez wulgaryzmów! Regulamin: viewtopic.php?t=6284
Proszę bez wulgaryzmów! Regulamin: viewtopic.php?t=6284
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2008, 09:07 przez samsonb4, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [towar](klocki hamulcowe All)
Fomar to Fomar a Breck to Lumag, do osobówek nazywany właśnie Breck. To są dwie różne firmy.Danio BB pisze:mogę polecić klocki hamulcowe firmy fomar, nazwa handlowa "breck". ....
Co do jakości Brecka to pylą ale za pieniądze jakie trzeba za nie zapłacić oferują przyzwoitą jakość hamowania.
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
Re: [towar](klocki hamulcowe All)
:oops: no pewnie że breck to Lumag....mario2560 pisze:Fomar to Fomar a Breck to Lumag, do osobówek nazywany właśnie Breck. To są dwie różne firmy.Danio BB pisze:mogę polecić klocki hamulcowe firmy fomar, nazwa handlowa "breck". ....
Co do jakości Brecka to pylą ale za pieniądze jakie trzeba za nie zapłacić oferują przyzwoitą jakość hamowania.
-
- Forum Audi 80
Panowie Szczerze polecam Klocki hamulcowe firmy textar zrobilem na nich juz ok 20tys km
i bardzo ladnie hamuja.Niestety cos za cos sa jedymi z drozszych na rynku.Zdecydowanie odradzam klocki firmy Roadhouse sa strasznie twarde mam je na tylnej osi i na tarczy hamulcowej porobily sie straszne wzery .No chyba ze to wina lipnych tarcz hamulcowych coz pewnosci nie mam.
i bardzo ladnie hamuja.Niestety cos za cos sa jedymi z drozszych na rynku.Zdecydowanie odradzam klocki firmy Roadhouse sa strasznie twarde mam je na tylnej osi i na tarczy hamulcowej porobily sie straszne wzery .No chyba ze to wina lipnych tarcz hamulcowych coz pewnosci nie mam.